Ana SayfaÜnlülerTolga Akış'ın Düğün Mesajı

İlgili Postlar

Tolga Akış’ın Düğün Mesajı

Zeynep Bastık’ın menajer eşi Tolga Akış, arkadaşı Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e gönderme geldi. İşte Tolga Aktaş’ın düğün mesajı;

Flaş Haber!…Oğuzhan Koç ‘dan Demet Özdemir’ e Büyük Sürpriz…

Müzik adamı Oğuzhan Koç ile başarılı oyuncu Demet Özdemir, nika masasına oturuyor. Ünlü popçu, 14 Şubat Sevgililer Günü’ ne özel bir organizasyonla büyük aşkına evlenme teklifinde bulundu…

‘Dünyadan Uzak’  Şarkısıyla ‘Evet’ Geldi…

Kendilerine has müzikleriyle Sakiler Grubu’ nun parçalarında eşlik ettiği özel organizasyonda güzel oyuncu, yakışıklı şarkıcının ‘Dünyadan Uzak’ adlı şarkısıyla evlilik teklifine ‘evet’ cevabını verdi.

Ünlü çift, müjdeli haberleriyle magazincilerin objektiflerine gözlerinden mutluluklarıyla poz verirken, Demet Özdemir’ in parmağındki yüzüğü dikkatlerden kaçmadı. 4 karatlık tektaş yüzüğün Demet Özdemir için özel olarak tasarlandığı öğrenilirken, ikilinin önümüzdeki yaz dünya evine girmeleri bekleniyor.

Tolga Akış’ın Düğün Mesajı

Menajer Tolga Akış önceki gün City’s Nişantaşı’nın önünde son model Porsche marka aracını valeden alırken görüntülendi. Akış, yeğeniyle alışveriş yaptığını, eşi Zeynep Bastık’ın İzmir’de konseri olduğunu söyledi:

Flaş Haber!…Oğuzhan Koç ‘dan Demet Özdemir’ e Büyük Sürpriz…

“Zeynep’i özlüyorum tabii ki. Ama alışmak zorundayız. Yakında şehir şehir konserler vermeye başlayacak.”

Ünlü menajer, arkadaşı Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlilik teklifi yapması hakkında “Kendi aralarında güzel bir kutlama yaptılar. Ben de saniye saniye takip ettim. Düğünü çok uzatmazlar gibi geliyor. Ben zamanını veremem” açıklamasını yaptı.

Ünlü menajer, Porsche marka arabasına binerken “Bu benim aracım” dedi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler