Ana SayfaDizilerTetikçinin Oğlu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Korkmaz Oğlunu İskender'den Ölümüne Koruyor!

İlgili Postlar

Tetikçinin Oğlu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Korkmaz Oğlunu İskender’den Ölümüne Koruyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Tetikçinin Oğlu, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Korkmaz, 22 yıl önce karısını ve oğlunu kaybediyor. Bu arada İskender’in tetikçiliğini yapıyor. Aynı zamanda karısını ve oğlunu bulmaya çalışıyor. Yiğit, babasının gözüne girmek için girdiği işte yaralanıyor. Onu öldüren ise kuzeni Yunus oluyor. Ama suç Metin’in üzerine kalıyor. Korkmaz Metin’i, öldürmek için gittiğinde onun oğlu olduğunu anlıyor. Tetikçinin Oğlu 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Korkmaz oğlunu, iskender’den ölümüne koruyor.

Korkmaz Oğlunu İskender’den Ölümüne Koruyor!

Tetikçinin Oğlu 2. bölüm 1. fragmanında; İskender, oğlunun katili sandığı Metin’i tam öldüreceği sırada Korkmaz geliyor ve ona onun oğlu olduğunu söylüyor. Metin, İskender’in silahından çıkan kurşunla yaralanıyor. Korkmaz yaralı oğlunu sırtına alıp oradan uzaklaştırıyor. İskender, Korkmaz ve oğlu kaçmasın diye tüm Bodrum’un çıkışlarını tutuyor. Korkmaz’ın yardımına arkadaşı koşuyor ve onları evinde saklıyor. Korkmaz ile İskender, karşı karşıya geliyor. Korkmaz İskender’e, oğlunu ona yedirmeyeceğini söylüyor.

İşte Tetikçinin Oğlu 2. bölüm 1. fragmanı…

TETİKÇİNİN OĞLU 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşüyor. İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize ediyor. Ama işler beklediği gibi gitmiyor.

Korkmaz, 22 yıl önce kaybettiği karısını ve oğlunu her yerde arıyor. Metin, annesiyle birlikte kaçırılırken bir kaza geçirmiş ve daha sonrasında annesinden haber alamamıştır. Yetimhane de büyüyen Metin, hayatını üç kağıtla kazanan biri haline gelmiştir. Metin, arkadaşının aldığı bir iş için Bodrum’a geliyor.

Arabaya aldığı adamlar Yiğit’le buluşuyor. Uyuşturucu alıp bombalı çantayı ona veriyorlar. Durum ortaya çıkınca da iki taraf birbirlerine giriyor. Metin, bagajdaki uyuşturucu çantasıyla oradan kaçmaya başlıyor. Yiğit onu takip ediyor. Metin, onun elinden kurtulmak için arabasıyla ona çarpıyor.

Onun yaralandığını görünce arabadan inip ona yardım etmek istiyor. O sırada Yunus gelip üzerine ateş ediyor. Metin gittikten sonra Yunus Yiğit’i, boğarak öldürüyor. Daha sonra oraya İskender ile Korkmaz geliyor. Yunus, Yiğit’e vurup kaçanı görünce tanıyacağını söylüyor.

Metin, arkadaşı yüzünden pusuya düşüyor. Korkmaz, Metin’in yanına gidip ona silahını doğrulttuğunda onun kolyesini görüyor. Onun oğlu olduğunu anlamak için göğsündeki doğum lekesine bakıyor. O sırada Metin kaçıyor. İskender, Metin tam kaçacakken onu buluyor ve silahını doğrultuyor. Korkmaz İskender’e, silahını doğrultup ateş etmemesini onun oğlu olduğunu söylüyor.

Tetikçinin Oğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler