Ana SayfaDedikoduTescilli Güzel Amine’ den Süprizler Var

İlgili Postlar

Tescilli Güzel Amine’ den Süprizler Var

Tescilli Güzel Amine’ den Süprizler  Var

Tescilli güzel Amine Gülşe, Arsenal’ de forma giyen futbolcu sevgilisiyle birlikte bu ay sonunda sürprizleri olacağını söyledi.

Arsenal takımında forma giyen aynı zamanda Almanya Milli Takımı’ nın formasını terleten Mesut Özil’ le aşk yaşayan Amine Gülşe, önceki gün Raşit Bağzıbağlı defilesini takip etti.Oyuncu arkadaşı Dilan Çiçek Deniz’le birlikte organizasyona katılan Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil’ le ilgili soruları yanıtladı.

Gülşe, Mesut Özil ile İstanbul’da ev baktığı yönünde çıkan haberler için, “Mesut, İstanbul’ a keşke gelse çok mutlu olurum ama Londra’ da bir kariyeri söz konusu” ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki Gülşe, “Bu süre zarfında birbirimize sürekli destek oluyoruz. İlişkimiz güzel gidiyor ama İstanbul’ a taşınmayacak. Bu ay sonunda güzel sürprizler var” diye konuştu. 28 yaşındaki Özil ile Gülşe yaz tatillerini Ibıza’da değerlendirmiş ve Alman basınına da gündem olmuştu. Şu sıralar İngiltere’ nin Arsenal takımda futbol  hayatını sürdüren, daha önce Real Madrid’ de yıllarca futbol oynamış ve herkesin beğenisini kazanmış olan Türk Asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, hem futbolu hem de duruşu ile oldukça fazla olumlu yorum alıyor. Türkiye’ ye olan düşkünlüğünü ve hayranlığını her fırsatta dile getiren yıldız futbolcu, neredeyse her  yaz Türkiye’ ye gelip memleketini ve ailesi ziyaret ediyor.

Amine Gülşe, 2014 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olarak tacını takmıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler