Ana SayfaDedikoduTepki Çeken Nükhet Duru'dan Açıklamalar

İlgili Postlar

Tepki Çeken Nükhet Duru’dan Açıklamalar

Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir ‘tayt’ açıklamasında bulunmuş; “Bu tayt olayına bir ‘dur’ deyin artık” ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tepki çeken Nükhet Duru’dan açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

“Modayı Çok Yanlış Uyguluyor İnsanlarımız”

Geçtiğimiz haftalarda bir giyim firmasının Sonbahar Kış 22-23 koleksiyonunun defilesine katılan Nükhet Duru, basın mensuplarıyla konuşarak kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söylemişti.

Ünlü şarkıcı şu açıklamayı yapmıştı:

Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir ‘dur’ deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız.

“İyi Vücut Görmek Hepimizin Hoşuna Gider”

Duru’nun ‘tayt’ çıkışı gündem olurken; Pınar Altuğ konu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı; “Bu konuda ben bile bazen kendimle çelişiyorum, çünkü benim için estetik görüntü önemlidir. Kadın, adam, çoluk, çocuk meselesi değil, güzel bir şey görmek hepimizin hoşuna gider. İyi bir vücut görmek hepimizin hoşuna gider. Biri şık giyindiğinde ‘Bugün ne kadar hoşsun’ deriz birbirimize. Beğenmediğin zaman ‘Bugün çirkin olmuşsun’ demek doğru mu? Doğru. Ben de bir yandan giyindiğimde iyi görüneyim isterim ama bu özgürlüğü kısıtlamakta olmamalı. Bazen ‘Keşke giymeseymişim’ derim, sonra da ‘Giymek istemişse giymiştir, onun özgürlüğü’ derim. Kendi içimde bile çelişkili konu. O yüzden Nükhet’e ne ‘haklı’ ne de ‘haksız’ diyeceğim.”

Tepki Çeken Nüket Duru’dan Açıklamalar

Okan Bayülgen’in TV 100’de yayınlanan ‘Uykusuzlar Kulübü’ programına konuk olan Nükhet Duru, “Sen o sözleri erkeklerle ilgili mi, yoksa kadınlarla ilgili mi söyledin?” sorusunu şöyle yanıtladı; “Ben kadınlarla ilgili söyledim. Bu konuda kanaat önderi olduğum için değil. Yoldan geçerken bir anda ‘Tayt giymeyin’ demedim. Bir defile sonrasında mikrofon uzattılar, ‘En sevmediğiniz kılık nedir?’ diye sordular.”

Duru, sözlerini şöyle sürdürdü:

En sevmediğim kılık tayt. Her şeyin bir adabı var. Birtakım kılıkların yeri ve zamanı var. Sokağa çıktıkları zaman hiç şık görünmüyorlar. Çünkü altına tank gibi bir spor pabuç giyiyorlar. ‘Bu nedir acaba?’ diyorsun. Ben bunu beğenmek zorunda değilim. Nerede kaldı fikir özgürlüğü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler