Ana SayfaÜnlülerTemizlik İşçisi Habib Çaylı 'ya Ünlü İsimlerden Yardım!

İlgili Postlar

Temizlik İşçisi Habib Çaylı ‘ya Ünlü İsimlerden Yardım!

Bursa Osmangazi Belediyesi’ nde çalışan temizlik işçisi Habib Çaylı, geçen hafta sabah saatlerinde görevini yaparken bir çöp konteynerinin yanında siyah bir çöp torbası buldu. Bulduğu torbanın içerisinde para olduğunu gören Çaylı torbayı Çekirge Polis Merkez Amirliği’ne götürdü. Parayı polis merkezine teslim eden Çaylı paranın sahibinin bulunmasını istedi. Polis merkezi tarafından 110 bin lira bulunan çöp torbasının sahibinin bulunması için çalışmalara başlandı.

Demet Akalın Kimdir?

Alişan Kimdir?

Helal Para İstiyorum

Parayı polise teslim eden Çaylı ;

‘Ben o gün yola çıktım. Yolu temizlerken baktım orada siyah bir torba var. Torbayı aldım elime, çöp diye atacaktım. Sonra içini açıp baktım ve para olduğunu gördüm. Durumu hemen çavuşuma bildirdim ve onunla birlikte karakola giderek bu parayı teslim ettim. 2 ayrı bankadan kredi çektim. Ben bu parayı bulup, polise götürdüğüm için sevindim. Belki de paranın sahibi arabasını sattı, belki ev alacak, belki ihtiyaç sahibi biri diye düşündüm. İnşallah paranın sahibi bulunacak ve bulununca da kendisiyle görüşmek, tanışmak isterim. Borcuma rağmen bu parayı teslim ettim, çünkü haram para istemiyorum. Haram para kursağımdan geçmesin. Helal para istiyorum, ekmeğimin peşindeyim’ demişti.

Ünlü İsimlerden Yardım

Habib Çaylı bugün yayınlanan Alişan ve Demet Akalın’ın sunduğu ‘ Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ‘ programına konuk edildi. Programda Çaylı’nın iki ayrı bankaya 35 bin liralık kredi borcu olduğunu öğrenen Alişan ve Demet Akalın Çaylı’ya borcunu kapatma sözü verdiler.

Programın konuğu olan Mustafa Ceceli ise ;

‘Dünya, senin gibi iyi kalpli insanlar sayesinde ayakta duruyor. Yapmış olduğun şey hem bizlere hem de yeni nesle çok büyük bir örnek. Haram para yemem demişsin, bunu da ispatlamış ve kanıtlamışsın. Dileriz ki gizliden açıktan buna yönelen insanlara da ders olur. Ben de Demet ve Alişan’ın pastasına katkı sağlamak isterim, o yüzden Allah senden razı olsun’ diyerek temizlik işçisi Habib Çaylı ‘ya yardım sözü verdi.

Mustafa Ceceli Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler