Ana SayfaKimdirTekin Temel kimdir?

İlgili Postlar

Tekin Temel kimdir?

Meryem dizisinde Tuna Ersoy rolüne hayat veren usta oyuncu Tekin Temel, son zamanların dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Dizideki performansı ile beğeni kazanan Temel’in hakkında detaylar merak ediliyor. Nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi dizi ve filmlerde rol aldı gibi sorular yanıt arıyor. Tekin Temel hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. Tekin Temel kimdir? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Tekin Temel, 24 haziran 1968 tarihinde Manisa’nın Akhisar kentinde dünyaya geldi. Genç yaşlarda oyuncu olmaya karar veren Tekin Temel, İzmir’de Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu ve bu bölümden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerinde çok sayıda dizi ve filde rol almış olan ünlü oyuncu Tekin Temel, çok sayıda reklam filminde de rol almıştır. Onun için, ekranların arana yüzü denilebilir.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem isimli dizide rol alıyor. Bu dizide, Tuna Ersoy karakterine hayat veriyor. Dizideki performansı ile çok beğeniliyor.

Rol aldığı dizi ve filmler:

Semur Şeytanın Kabilesi

Sevda Kuşun Kanadında

Aşk Ve Günah

Memleket Hikayeleri – Deryalar

İntikam

Sevdaluk

Güneşi Beklerken

Suskunlar

Merhaba Hayat

Veda

Sensiz Yaşayamam

Hür Adam

Güz Gülleri

Ezel

Cam Kırıkları

Gece Gündüz

Oğlum İçin

Hırsız Polis

Acı Hayat

Metro Palas

Büyük Buluşma

Çocuklar Duymasın

Üvey Baba

Yılan Hikayesi

Ayrılsak Da Beraberiz

Ruhsar

Böyle Mi Olacaktı

Tatlı Kaçıklar

Çiçek Taksi

Meryem

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler