Ana SayfaÜnlülerTecavüzcü Coşkun İtiraf Etti: "Sinemadan kazandığım para, yediğim küfre yetmedi!"

İlgili Postlar

Tecavüzcü Coşkun İtiraf Etti: “Sinemadan kazandığım para, yediğim küfre yetmedi!”

Yeşilçam filmlerinin kötü adamı, ‘Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı aktörü Coşkun Göğen; kendisiyle yapılan röportajında, sinema ve özel hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Sözcü gazetesinden aldığımız habere göre; röportajında hiç bilinmeyen yönlerinden, sağlığından ve sinema hayatından bahseden Coşkun Göğen; “Şimdilerde sinema mı bizi terk etti, biz mi sinemayı bilmiyorum? Yıllarca kötü adamı oynadım. Aldığım para yediğim küfre yetmedi” dedi.

Hippi Coşkun’dan Tecavüzcü Coşkun’a Uzanan Oyunculuk

Yeşilçam’ın ‘Tecavüzcü Coşkun’ lakabıyla tanıdığımız başarılı aktörü Coşkun Göğen; 55 yıl önce figüran olarak başladığı oyunculuk hayatında öncelikle ‘Hippi Coşkun’ olarak, sonraki yıllarda ise oynadığı kötü karakterler ve tecavüz sahneleri nedeniyle ‘Tecavüzcü Coşkun’ lakabıyla anıldığını söyledi.

[irp]

Coşkun Göğen: “Tecavüz sahneleriyle, tecavüzün kötü sonuçlarına dikkat çekmeyi amaçladım.”

1975-80’li yıllarda günde 3 filmde oynadığını ve yüzlerce filmde rol aldığını aktaran Göğen; o dönemlerde çok para kazandığını söyledi. Usta oyuncu; tecavüz sahnelerini canlandırdığında, tecavüzün kötü sonuçlarına dikkat çekmeyi amaçladığını belirterek; Yıllarca kötü adamı oynadım. Aldığım para yediğim küfre yetmedi. Ama tabi ki ben bu işi sevdim yapıyorum. Rüzgarlar bizi deviremez.Dedi.

 

 

“Bana ‘Tecavüzcü ‘ lakabını takanlara bile kırgın değilim.”

Hayatında pişmanlık duyduğu hiçbir şey olmadığını dile getiren Göğen; ‘keşke’ demeden yaşayan ender insanlardan biri olduğunu da ifadelerine ekledi. “Yaşarken yiyip, yemek için çalışıyorum. Hayatımda her şeyin en güzelini yaptım. 1975-80’li yıllarda günde 3 filmde oynamışlığım oldu. Şimdilerde sinema mı bizi terk etti, biz mi sinemayı, bilmiyorum. Kırgın olduğum hiçbir sanatçı yok. Bana ‘Tecavüzcü’ lakabını takanlara bile kırgın değilim. Senelerce ekmeğini yedik. Arada beni görenler ‘Tecavüzcü Bey’ diyor. Ama Allah hepimizi korusun deriz.” diye konuştu.

“1100TL emekli maaşımla; yazın plajda, kışın restoranlarda çalışıyorum”

Şu an 72 yaşında olan Göğen, emekli aylığı ile yaşadığını belirterek; “1100 TL emekli maaşım var. Yazları plajda, kışları da restoranlarda çalışıyorum. ‘Bu kadar yıl çalışıp bir şeyler biriktirmedin mi?’ diyeceksiniz. Hayatta yaptığım tek şey. 3 kızım var ve hepsini üniversiteye kadar okuttum. Kendimi ‘iskele babası’ olarak hissetmiyorum. Ben ilkokul mezunuyum.” Dedi.

“Aort damarımdaki patlama riski bana komik geldi”

Bu yaşına kadar grip dahi olmadığını dile getiren Göğen; Check-up için gittiği hastanede kendisini bir anda ameliyat masasında bulduğunu dile getirdi. “Aort damarında patlama riski vardı. İzah ettiler ama bana komik geldi. İkna ettiler ve ameliyat oldum” dedi. 22 yıl önce apandisit operasyonu geçirdiğini de ifadelerine ekleyen Göğen; “Şu anda yaralı bir delikanlıyım. Değişik bir durum. Çok enteresan.” Diyerek; ameliyatından sonra huzursuzluklar yaşadığını, uyku ilaçlarıyla, dualarla uyuyabildiğini söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler