Ana SayfaÜnlülerTayfun Talipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

İlgili Postlar

Tayfun Talipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’deki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden gazeteci ve yazar tayfun Talipoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Talipoğlu, Ankara’da düzenlenen tören sonrası defnedildi. Detaylar haberimizde…

Usta gazeteci ve yazar Tayfun Talipoğlu, İzmir’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.  Talipoğlu, Ankara Kocatepe Camisi’nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze töreni sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Tayfun Talipoğlu için düzenlenen cenaze törenine babası Yalçın Talipoğlu, oğlu Candaş Talipoğlu ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay ile Levent Gök, bazı AK Parti’li ve CHP’li milletvekilleri, eski bakanlardan Hikmet Çetin, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile meslektaşları ve onu seven vatandaşlar katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tayfun Talipoğlu’nun naaşı omuzlar üzerinde taşındı. Tabutuna çiçekler atıldı ve uzun süre alkışlanarak son yolculuğuna uğurlandı.

Bir grup seveni Tayfun Talipoğlu’nun cenaze aracının arkasına “Her türküyü çalmaz bizim telimiz, sevda olmalı, gönüle giden yol olmalı, seni unutmayacağız.” yazılı bir pankart astı ve Çav Bella şarkısını söyledi.

Tayfun Talipoğlu’nun cenazesi gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanarak Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Tayfun Talipoğlu, geçtiğimiz günlerde İzmir Konak’daki evinde kalp krizi geçirdi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Talipoğlu, dün Ankara’da bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda sevenleri ve ailesinin eşliğinde son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.

Tayfun Talipoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler