Ana SayfaKimdirTayfun Duygulu Kimdir?

İlgili Postlar

Tayfun Duygulu Kimdir?

Türk pop şarkıcısı ve müzisyeni Tayfun Duygulu Kimdir? Tayfun Duygulu Ne Zaman Doğdu? Tayfun Duygulu Nerede Doğdu? Tayfun Duygulu Kaç Yaşında? Tayfun Duygulu Aslen Nereli? Tayfun Duygulu Hangi Burç? Tayfun Duygulu hakkında merak edilen her şey Kimdir yazımızda. İşte Tayfun Duygulu…

Tayfun Duygulu Ne Zaman Doğdu? Tayfun Duygulu Nerede Doğdu? Tayfun Duygulu Kaç Yaşında?

8 Nisan 1969 yılında, İstanbul’ da dünyaya gelen Tayfun Duygulu, 52 yaşındadır…

Tayfun Duygulu Aslen Nereli? Tayfun Duygulu Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Tayfun Duygulu, Koç burcudur…

Tayfun Duygulu Kimdir?

Erol Duyguluİclal Duygulu

Erol Duygulu ve İclal Duygulu’ nun oğulları olan Tayfun Duygulu, 1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından olan Yeni Türkü grubunda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atttı. 1991 yılında ‘Hadi Yine İyisin’ adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu. Ayrıca bu şarkının klip yönetmenliğini Barış Manço üstlenmişti. Söz ve bestesi kendisine ait olan Kerim Tekin’ in seslendirdiği ‘Kar Beyazdır Ölüm’ adlı şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuvar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi alan Tayfun Duygulu, Saksafon ve klarnete odaklanmış olmakla birlikte gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabilmektedir. Bir dönem sanatçı Kayahan’ ın kızı Beste Açar’ la kısa süren ilk evliliğinin ardından ikinci evliliğini genç bir mankenle (Tuğçe Duygulu) yapmış ve bu evlilikten iki erkek çocuğu bulunmaktadır. 2018 yılında Tuğçe Duygulu’ dan Tayfun Duygulu, boşanmıştır.

Tayfun Duygulu, Yıllar sonra verdiği bir röportajda ”Kar Beyazdır Ölüm, şarkısını Nilüfer için yapmıştım. Fakat Kayahan bundan haberdar oldu. O dönem Nilüfer ile arası yoktu. Sonrasında kendisiyle aramızda ufak çaplı bir tartışma geçti. Tabii benim biraz hatam vardı. Tartışma esnasında onu itmiştim. Sonra birden 20 santim boyunda bir bıçak buldu ve bıçağı bana çekti. Sonra araya birileri girdi olay yatıştı.” demiştir.

Tayfun Duygulu Albümleri;

  • Tayfun’93 (Ocak 1993)
  • Tayfun’94 (Ocak 1994)
  • Deli Kız (24 Mart 1995)
  • 10 Da 12 (9 Mayıs 2000)
  • Gül Karası (2005)
  • İstanbul (2010)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler