Ana SayfaÜnlülerTarkan yılbaşında nerede sahne alacak, kaç milyon kazanacak? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Tarkan yılbaşında nerede sahne alacak, kaç milyon kazanacak? Yanıtı haberimizde…

Son günlerde Türkiye’yi terk edip eşinin memleketi Almanya’ya yerleşeceği yönünde haberler ile gündeme gelen Megastar Tarkan’ın, yılbaşının yaklaşması ile birlikte yılbaşı gecesi programı merak edilmeye başlandı. Tarkan’ın yılbaşı programı ve ne kadar kazanacağı belli oldu. Peki, Megastar yılbaşı gecesi kaç para kazanacak? Yanıtı haberimizde…

Hem Türkiye hem de dünya çapında büyük bir üne sahip olan, dünyanın dört bir yanından milyonlarca hayrana sahip olan Megastar olarak anılan Tarkan’ın yılbaşı gecesi programı ve ne kadar kazanacağı belli oldu.

Tarkan yılbaşında nerede olacak, kaç para kazanacak?

Megastar Tarkan, yılbaşında Kıbrıs’ta sahne alacak. Kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir eğlence yaşatacağı şimdiden belli olan Tarkan, bu gecede tam 1.3 milyon lira kazanacak.

Tarkan Türkiye’yi terk mi edecek?

Tarkan, geçtiğimiz günlerde ülkeyi terk edeceği haberleri ile gündeme geldi. Alman Konsolosluğuna gittiği öğrenilen Tarkan’ın, eşi Pınar Tevetoğlu’nun memleketi Almanya’ya yerleşeceği iddia edilmişti. Henüz Tarkan’dan bu konu hakkında bir açıklama gelmezken, Megastar’ın ülkeyi terk edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler