Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan Beni Çok Sev Klibinde Eşini Oynattı!

İlgili Postlar

Tarkan Beni Çok Sev Klibinde Eşini Oynattı!

Tarkan Beni Çok Sev şarkısının klibi için eşi Pınar Tevetoğlu ile kamera karşısına geçen Tarkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, klibin 3 aralık’da yayınlanacağını duyurdu !

Tarkan, 10 albümünde yer alan ‘Beni Çok Sev’ adlı şarkısına klip çekti. Yılın en romantik şarkısı ‘Beni Çok Sev’ in ilk görüntüleri yayınlandı.
Son zamanlarda düğünlerde gelin damat dans müziği olarak en çok çalınan şarkı olan ‘Beni Çok Sev’ in klibi bu sefer Tarkan’dan geliyor. Bir kaç gündür Tarkan’ın çıkacak olan Beni Çok Sev klibinde Eşi Pınar hanımla rol olacağı yazıldı çizildi. Tarkan, Beni Çok Sev şarkısı için sevenlerine özel bir sürpriz hazırladı. Megastar, klibinde eşi Pınar Tevetoğlu’nu oynattı.

Tarkan baba oluyor! Eşi kaç aylık hamile?

Düğünden sahneler var

3 Aralıkta tamamına kavuşacağımız klibin kısa tanıtımı yayınlandı. Klip yayınlanmadan ilgi konusu oldu.Çok merak edilen düğünden görüntülerin klipte yer alması hayranlarını heyecanlandırdı. Çünkü düğün, davet, nişan, kına klipte yer verilmesi izleyicinin yoğun ilgisini arttırdı. Megastar hayranlarının gözleri 3 aralık’da yayınlanacak olan klipte.

İzlenme rekorları kırıyor!

Megastar, klipten 2 fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Tarkan, Instagram’dan yaptığı paylaşımlarının altına “Beni çok sev… Çok çok yakında…” notunu düştü. Geçtiğimiz günlerde Tarkan’ın klibinde eşi Pınar Tevetoğlu’nu oynatacağı iddia edilmişti.Tarkan, sosyal medya hesabından ‘Beni Çok Sev’ şarkısının klip çekiminden paylaştığı karelerle hayranlarına sürpriz yaptı.İlk görüntüleri Megastar Tarkan’ın hayranları tarafından izlenme rekorları kırıyor.

 

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’ndeki konser maratonuna devam ederken Tarkan, ‘Beni Çok Sev’ şarkısını söylemişti.  Sanatçı, en ön sırada oturan eşi Pınar Tevetoğlu’nun yanına gelerek, diz çöktü ve yeni albümünde yer alan ‘Beni çok sev’ şarkısını gözlerinin içine bakarak söyledi. Megastar’ın eşine yaptığı sürpriz ise hem eşini hem de hayranlarını mest etti.Romantik dakikaların yaşandığı o anlar Tarkan’ın hayranları tarafından videoya çekilerek sosyal medyada paylaşılmıştı.

TARKAN BENİ ÇOK SEV KLİBİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler