Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan Ben Demek Doğa Demek Ağaç Demek!

İlgili Postlar

Tarkan Ben Demek Doğa Demek Ağaç Demek!

Milyonların sevgilisi mega star Tarkan Pınar Dilek ile mutlu bir evlilik yaşıyor ve bu mutlu evlilikten liya adında birde kızları oldu . Reklam çekimi öncesi paylaştığı videoyla gündeme oturan sanatçı, sonrasında bir video daha paylaşıp kendisini ti ye almıştı. Mega Star Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğa aşığı yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Tarkan, ben demek doğa demek ağaç demek.

Tarkan kimdir?

Tarkan, ben demek doğa demek ağaç demek!

Milyonların sevgilisi mega star Tarkan Pınar Dilek ile mutlu bir evlilik yaşıyor ve bu mutlu evlilikten liya adında birde kızları oldu . Reklam çekimi öncesi paylaştığı videoyla gündeme oturan sanatçı, sonrasında bir video daha paylaşıp kendisini ti ye almıştı. Mega Star Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğa aşığı yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Tarkan ben demek doğa demek ağaç demek.

Tarkan yaptığı son paylaşımla ne kadar doğa aşığı olduğunu gözler önüne serdi, takipçileriyle paylaştığı fotoğrafları video haline getiren sanatçı paylaşımın altına şu notu düştü,“Bilmem hoşunuza mı gidiyor yoksa sıkılıyor musunuz ama ben bir doğacı, bir Karadenizli olarak ara ara böyle fotoğraf ve videolarımı paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü ben demek doğa demek, ağaç demek, orman demek, yeşil demek…” satırlarını yazdı.

 Pınar Dilek kimdir?

 Tarkan’ın yıllar önce yaşadığı kimsenin bilmediği ağır travmalar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler