Ana SayfaÜnlülerTarık Mengüç Koronavirüs’e Yakalandı...

İlgili Postlar

Tarık Mengüç Koronavirüs’e Yakalandı…

Ünlü sanatçılardan Tarık Mengüç, Bugün Gözyaşlarına Hakim Olamadı. Usta şarkıcı, EkoMagazin adlı radyo programına canlı bağlanarak Koronavirüs’e yakalandığını ilk kez  açıkladı. İşte Detaylar…

Tarık Mengüç’ den Sinem Umaş’a Tarihi Ayar…

Tarık Mengüç Koronavirüs’e Yakalandı…

Astrolog Çiğdem Işık’ın sunduğu EkoMagazin isimli radyo programına telefonda canlı bağlantı kurarak konuk olan Tarın Mengüç, kendinde hissettiği bazı şüphelerinden dolayı hastaneye ulaştığını ve test yaptırdıktan hemen sonra sonucunun pozitif olduğunu öğrendiğini söyledi.

Ölen Ağaca, İnsana, Hayvana Ağladı…

Usta sanatçı, katıldığı canlı yayında Antalya ve Muğla ’da halen devam eden orman yangınlarda ölen insanlar, yanarak kül olan ormanlar ve ormanlarda yaşayan canlılar için göz yaşlarını tutamadı. Koronaya karşı kendisini çok iyi koruduğunu, covid aşı olmasına da olmasına rağmen hastalığa yakalandığını da belirten Tarık Mengüç, tüm hayranlarına bu üzücü haberi vermek zorunda kaldığı için çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Tarık Mengüç Kimdir?

Programın yeni çıkardığı ‘Deliler’ isimli tekli çalışmasından ve müzik kariyerine başlamadan evvel şarkı verdiği sanatçılardan da bahseden Tarık Mengüç, orman yangınları nedeniyle  ‘Deliler’ isimli şarkısı hareketli olduğu için yayında çaldırmak istemedi. Usta sanatçı, aynı zamanda sanatçı Seda Sayan’ın kendisini çok desteklediğini de ifade etti.

“Yangın Bölgelerindeki Tüm Yağmurlar Söndürsün”

Program sonunda, tüm canlılara, doğaya ve herkese dua ederek “Allahım bize rahat nefes almayı nasip etsin, birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim. Sevenlerimi çok seviyorum, Allah öyle bir yağmur yağdırsın ki yangın bölgelerindeki tüm yağmurları söndürsün, yayını dinleyen herkesi çok seviyorum, herkese çok teşekkürler” şeklinde ifadelerine yer verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler