Ana SayfaDedikoduTanju Çolak'tan Hülya Avşar Açıklaması

İlgili Postlar

Tanju Çolak’tan Hülya Avşar Açıklaması

Bir süre önce Tanju Çolak hakkında itiraflarda bulunan Hülya Avşar’a Çolak’tan da yanıt gecikmedi. Tanju Çolak’tan Hülya Avşar açıklaması geldi. İşte eski futbolcunun o açıklamaları;

“Tanju’yu Silemedim”

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar eski sevgilisi Tanju Çolak hakkındaki itirafıyla gündeme gelmişti. Hülya Avşar katıldığı bir programda “Telefon rehberimdeki tek ünlü Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses. Tanju’yu da (Tanju Çolak) rehberimden silmedim. Niye sileyim? Dünya çapında bir ödül, Altın Ayakkabı almış bir isim. Bunlar unutulmayacak şeyler” demişti.

Tanju Çolak’tan Hülya Avşar’a şok sözler: “Kendi ayıbı”

Tanju Çolak’tan Hülya Avşar Açıklaması

Esra Balamir’e konuşan Tanju Çolak şunları söyledi;

“Biz 1991 yılında ayrıldık, o zaman telefon yoktu. Çağrı cihazı vardı. Tabi bir yaşanmışlık var, saygı duymak lazım. Ben saygı duyuyorum. Aradan 30-32 sene falan geçmiş. O yüzden telefon vardı, yoktu bir anlam kazanmıyor. O da Türkiye’nin en başarılı sanatçılarından biri”

Balamir’in ‘Şaşırdınız mı?’ sorusuna ise “Hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum. Kendisine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Yine söylüyorum yaşanmışlıklar var ve herkesin saygı duyması lazım” sözleriyle yanıt verdi.

Ardından gelen Karşılaşsanız selam verir misiniz?’ sorusuna da şu sözlerle yanıtladı: “Tabi ki. 3-4 sene önce bir davette karşılaşıp, selamlaşmıştık. Şu an evli olabilirim ama eşim kıskanmaz. Bunlar yaşanmışlık ortada yanlış bir şey yok. Saygı duymam lazım.”

Tanju Çolak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler