Ana SayfaDedikoduTaner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Çiftinden Kızlarıyla Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Çiftinden Kızlarıyla Yeni Paylaşım

Son olarak ‘Mucize Doktor’ dizisinde rol alan Taner Ölmez, geçtiğimiz sene haziran ayında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile dünyaevine girmişti. Mart ayında Zeynep adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan çift, şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkarıyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinden kızlarıyla yeni paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

Taner Ölmez’den Samimi Açıklamalar

Mutlu bir evlilik sürdüren ve ilk bebeklerini bekleyen çift, geçtiğimiz mart ayında Zeynep adını verdikleri kızlarına kavuşmuştu. Anne-baba olma sevincini yaşayan ünlü çiftin bebeği, Altunizade’de özel bir hastanede dünyaya gelmişti.

İlerleyen saatlerde hastane kapısında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ölmez, “Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım” diye konuşmuştu.

Kızlarının sağlık durumu hakkında da konuşan başarılı oyuncu, “Zeynep 3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi” ifadelerini kullanmıştı.

Mutluluğu gözlerinden okunan Taner Ölmez, “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım. Ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim, kız çocuğunu çağırdım adeta. Umarım sizin de kız çocuğunuz olur” şeklinde konuşmuştu.

“Ağlamamak İçin Direndim…”

Ölmez, muhabirlerin “Doğum anında eşinizi yalnız bırakmamışsınız. Nasıl bir duyguydu?” sorusuna, “Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen gözyaşlarıma hakim olamadım. Ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım. Hatta ilk temasımız da oldu kızım ile, yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim” cevabını vermişti.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Çiftinden Kızlarıyla Yeni Paylaşım

23 Nisan’da kızı Zeynep’le yatakta uzanırken çekilen bir fotoğrafını ilk kez takipçileriyle paylaşan Taner Ölmez, bebeğinin yüzünü göstermemişti.

Gözlerden uzak bir yaşam süren Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, havaların ısınmasıyla soluğu tatilde aldı. Minik kızıyla havuz başında poz veren yakışıklı oyuncu, siyah beyaz olarak yayınladığı kareye “Zeyno’m” notunu düştü.

Sosyal medya hesabında 2.1 milyon takipçisi bulunan 35 yaşındaki ünlü ismin paylaşımına çok sayıda beğeni ve binlerce ‘maşallah’ yorumu geldi.

31 yaşındaki Ece Çeşmioğlu ise bebeğiyle verdiği poza kalp çizerek, Nil Karaibrahimgil’in ‘Resmen Aşığım’ adlı şarkısını ekledi.

Taner Ölmez Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler