Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTamer Karadağlı’ya ikinci öpücük

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’ya ikinci öpücük

Kral Tv Müzik ödüllerinde geçtiğimiz senelerde Aysel Gürel ödülünü alırken ödülü veren Tamar Karadağlıyı dudağından öpmüştü. Aysel Gürel’in kızı Müjde Ar geleneği devam ettiriyor.

17.Kral Tv Müzik Ödülleri töreninde, ‘En İyi Şarkı Sözü’ ödülünü kazanan ve 2008 yılında vefat eden Aysel Gürel’in ödülünü almak için Tamer Karadağlı sahneye kızı Müjde Ar’ı davet etti. Müjde Ar annesinin anısına sahneye Aysel olarak çıktı. Pembe peruk ve kırmızı gözlükle sahnede Aysel Gürel’i andıran Müjde Ar Tamer Karadağlının dudağına bir öpücük kondurdu. 17.Kral Tv Müzik Ödülleri töreninde Müjde Ar geceye hafızalardan kolay kazınmayacak şekilde damgasını vurdu. Tamer Karadağlı yaptığı açıklamada: “Beni Müjde değil Aysel öptü.” dedi.

“dünyada kavgayı bir kenara bırakın, sevişin”

Müjde Ar ödülü aldıktan sonra konuşmasında şunları söyledi; “Dün gece Aysel’i rüyamda gördüm. Bana söyleyeceklerimi fısıldadı. Cennetten geliyorum bu ödülü almak için bütün kültür-sanat insanları, tiyatrocular, sinemacılar, yazarlar, gazeteciler, eli kalem tutanlar, şarkıcılar, şarkı sözü yazarları, müzisyenler, hepsi cennetteler. Arada baktım, hiç siyasetçi göremedim. Burada olduğu gibi, orada da çok kavga etikleri için, girer girmez bunları atıyorlarmış dışarı. Onlara bir küçük öğüdüm var, aslında her şey burada, bütün güzellikler burada. Onun için son olarak diyorum ki sevgili dostlar. Bu canım dünyada kavgayı bir kenara bırakın, sevişin, sevişin, sevişin…” ifadelerini kullanan Ar “sevişin” mesajı verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler