Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı beni korkutuyor diyen ünlü kim?

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı beni korkutuyor diyen ünlü kim?

Bir döneme damgasını vuran ve hala yayınlanmaya devam eden Çocuklar Duymasın dizisinin ünlü ismi Tamer Karadağlı bakın nasıl gündeme geldi! Tamer Karadağlı, hangi ünlü ismi korkutuyor? Oyunculuğunun yanı sıra hayvan hakları savunuculuğu ile tanınan Tuna Arman, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM’de görüntülendi. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Objektiflere yakalanan ünlü şaşılacak sözler söyledi!

Vadistanbul’da bir restoranda yemek yedikten sonra alışveriş turuna çıkan türk tiyatro, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Tuna Arman, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin çekimlerine keyifli bir şekilde devam ettiklerini ve Tamer Karadağlı’nın setteki korkutucu şakaları ile başının dert olduğunu olduğunu söyledi.

Tamer korkutarak mı eğleniyor?

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşan ve hala Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almakta olan başarılı oyuncu, “Dizi setinde en çok Tamer Karadağlı eğleniyor. Beni korkutmak en büyük eğlencesi oldu” ifadelerini kullandı. Arman, objektiflere poz verdikten sonra alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti. 1200 bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası “Çocuklar Duymasın” adlı dizisindeki “TAŞ FIRIN” Haluk rolü ile ile başlayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı bugünlerde setteki korkutucu şakaları ile başının dert olduğunu olduğu ile anılıyor. Sosyal paylaşım platformlarında şahsi hesabında çok sayıda takipçisi olan Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı rolün aksine hayatta bambaşka biri olarak takipçileri karşısına çıkmaktadır.

Tamer Karadağlı, kimdir?

https://www.magazinhaberleri.com/tamer-karadagli-kimdir/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler