Ana SayfaDünyaTam 17 Yıldır Aynı Rolde!

İlgili Postlar

Tam 17 Yıldır Aynı Rolde!

Oyuncu Arzu Bazman yaklaşık 17 yıldır, Alman ARD kanalında yayınlanan ‘In aller Freundschaft’ adlı meşhur hastane dizisinde hemşire “Arzu Ritter” rolünü canlandırmasıyla dikkat çekiyor. Berlin doğumlu oyuncunun, ömrünün yarısının aynı dizide ve rolde geçmesi şaşkınlık uyandırdı.

Tam 17 Yıldır Aynı Rolde!

Aslen Türkiye kökenli olan oyuncu Arzu Bazman, 2001 yılından beri Alman ARD kanalında yayınlanan ‘In aller Freundschaft’ adlı hastane dizisinde hemşire rolüyle yer alıyor. Henüz 23 yaşındayken rol almaya başladığı dizide, yaklaşık 17 yıldır ve halen de büyük bir istikrarla devam ediyor.

Tam 17 Yıldır Aynı Rolde!

Tesadüfen Katıldığı Bir Yarışmada Birinci Oldu!

Türkiye kökenli bir ailenin kızı olan Arzu Bazman, 1977 yılında Berlin’de dünyaya geldi. Şu an, 40 yaşında olan oyuncu, oyunculuk kariyerine başlamadan önce sağlık eğitimi almış ve bu sektörde üç yıl kadar çalışmıştır. Bir gün tesadüfen katıldığı yarışma programında birinci olmuştur. Ardında da TV sunuculuğu ve oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Tam 17 Yıldır Aynı Rolde!

Sabah Programı Sunuculuğundan ‘Arzu Ritter’ Rolüne

Ünlü oyuncu Bazman, tesadüfen katıldığı bir yarışmada birinci olduktan sonra Alman televizyonlarında sabah kuşağında yayınlanan programlarda sunuculuk yaptı. Bu programlardaki performansıyla büyük beğeni alarak Almanya’da birçok dizi ve sinema filmlerinde oynamaya başladı.

Reha Erdem’in yönettiği, Türk yapımı ‘İnsan Nedir Ki’ filminde rol alan Arzu Bazman, halen Alman televizyon ve sinema dünyasında oyunculuk kariyerini sürdürüyor.

Oyuncu Bazman; 2001 yılında, henüz 23 yaşındayken başladığı ‘In aller Freundschaft’ adlı hastane dizisinde her hafta hemşire “Arzu Ritter” rolüyle, milyonlarca izleyicinin karşısına çıkmaya halen devam ediyor.

Arzu Bazman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler