Ana SayfaDizilerTalibini Çelenkle Karşıladı!

İlgili Postlar

Talibini Çelenkle Karşıladı!

Hafta içi her gün Star TV’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekranlara gelen izdivaç programında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor.

Programın fenomen gelin adayı olarak bilinen Huriye için gelen talip stüdyoya oldukça ilginç bir giriş yaptı. Huriye için gelen kişinin stüdyoya ellerinde çelenk ile gelmesi herkesi şoke etti. Girişi sonrasında sevdiği kadına özel olarak şarkı da söyleyen talip, Götür Beni Gittiğin Yere şarkısını söyleyerek Huriye’ye önemli mesajlar gönderdi.

Zuhal Topal Normal Karşıladı

Zuhal Topal ise yaşanan bu anlara ilginç bir yorum yaptı. “Neler yapıyorlar, şarkı söyleyen çelenk yapmışlar” diyen Zuhal Topal yaşanan olayı bu şekilde özetledi. Huriye için gelen talibin paravan açıldıktan sonra daha çelenk arkasından görüşmeye devam eden talip, özellikle Huriye’nin annesini rahatsız etti. Tüm olaylar bittikten sonra çelengin arkasından çıkan talip yüzünü gösterdi.

Locadaki adaylar ve ekran başındaki izleyenlerin büyük şaşkınlık yaşadığı bu olaylar sonrasında Soner ile Huriye kısa bir görüşme yaptı. Huriye’nin kararında annesinin de etkisi fazla olurken daha oturaklı ve ağırbaşlı bir damat istediklerini söyleyen Huriye’nin annesi, Soner’i kabul etmedi. Annesinin bu sözleri üzerine ise Soner’e kendisine talip olduğu için teşekkür eden Huriye, olumsuz bir karar bildirdi ve taliplerini aramaya devam edeceğini söyledi. Huriye ve annesinin kendisine karşı söylediği bu sözlere sinirlenen Soner ise getirdiği çelengi de bırakmadı ve stüdyoyu kızarak terk etti. Yaşanan bu anlardan geriye ise oldukça ilginç görüntüler kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler