Ana SayfaÜnlülerTakipçileri istedi, Ece Erken bikinili pozu paylaştı

İlgili Postlar

Takipçileri istedi, Ece Erken bikinili pozu paylaştı

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Ece Erken, takipçilerinin bikinili fotoğraf isteğini kırmadı ve bikinili fotoğrafını paylaştı. İşte Ece Erken’in bikinili fotoğrafı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafında bikinili vücudunu kapatan ve görünmesini istemeyen Ece Erken, fotoğrafı paylaştıktan sonra tepki görmüştü. Hayranlarını sansür mü uyguluyor şeklindeki tartışmalarını yakından takip ettiği görülen Ece Erken, hayranlarının bikinili fotoğrafını paylaşmasını istemesini es geçmedi.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken bikinili fotoğrafıyla sosyal medyada

Eymen adındaki oğlu ile birlikte tatilde olan Ece Erken gizlenme olayı sonrasında gelen istekleri kırmazken paylaştığı fotoğraf kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Paylaştığı fotoğrafın altında “İstediğim fotoğrafı sansürler istediğimi koyarım, düşünce özgürlüğü diye zırvalayanların buna saygı duymayıp, yorum yazmaları. Hadi sizi kırmayayım ben denize bikiniyle giriyorum. ” notunu düşen ünlü isim daha önce de bikinili fotoğrafını gizlemesi üzerine gelen tepkilere sert bir yanıt vermişti.

Ece Erken o dönemlerde “Yalnız, mutlu, huzurlu. Filtrelemeye takan değerli arkadaşlar, manzara ve denize odaklanma amaçlı. Ama illa bikinili görmek istiyorsanız nadir paylaşım yaparım. Yanlış yerdesiniz” demişti.

Bikinili fotoğraf için yanlış yerdesiniz dedikten sonra Ece Erken’in bikinili fotoğrafını paylaşması ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

İşte Ece Erken bikinili pozu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler