Ana SayfaKimdirTahsin Lale Kimdir?

İlgili Postlar

Tahsin Lale Kimdir?

45 yaşındaki oyuncu Tahsin Lale kimdir? Tahsin Lale 1 Aralık 1972 senesinde Ağrı şehrinde dünyaya  geldi. Aslen buralı olmayan, babasının memurluğundan dolayı çocukluğunu burada geçiren Tahsin Lale, özellikle Brody’e olan aşırı benzerliği ile anılmaktadır. Bugüne dek çok sayıda sinema filmi ve dizide görev alsa da hiç başrolde oynamamıştır. Ailenin, kendisi dışından 4 çocuğu daha vardır. Ağrı’dan sonra Konya’ya taşınan ailesiyle beraber burada yeni bir hayat kurdu. Konya Devlet Tiyatrosu’nda uzun süre görev aldı. Selçuk Üniversitesi’nde de Turizm okuyan Tahsin Lale, Ankara’da kısa bir süre kamera asistanlığı yaptı.


Bugün Doğan Ünlüler

Tahsin Lale Kimdir, Nerelerde Çalıştı?

NTV ve Bursa Olay Tv gibi kanallarda haber bürolarında çalıştı. Aynı zamanda yazarlık becerileri de olsan Tahsin Lale’nin Yedi Erdem adında bir de kitabı bulunmaktadır. Tiyatroyla hep bir şekilde iç içe olmaktan vazgeçmeyen Lale, ilerleyen yaşında özel tiyatrolarda da görev aldı. Senaryo yazarlığı da yapan Tahsin Lale, 40’tan fazla dizide yardımcı oyuncu olarak göre yaptı. Sadece 2017 yılı içinde bile 7 ayrı dizi projesinde yer aldı. Bu tip rollerin vazgeçilmez oyuncusu olarak görülen Tahsin Lale’yi, Yüksek Sosyete, Kalbimdeki Deniz, Tatlı İntikam, Kırgın Çiçekler gibi dizilerden hatırlıyoruz.    

Sinemaya İki Dünya Arasında filmi ile giriş yapan Tahsin Lale sektör içinde de çok sevilen ve saygı duyulan bir isim. Deneyimli oyuncu bu aralar Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Bir Mucize Olsun dizisiyle ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler