Ana SayfaDedikoduTaciz İle Suçlanan Mehmet Ali Erbil' den Şoke Eden Açıklama...

İlgili Postlar

Taciz İle Suçlanan Mehmet Ali Erbil’ den Şoke Eden Açıklama…

Ünlü Şarkıcı Ece Ronay’a “Bu gece yanında uyumak istiyorum” ifadeleriyle gönderdiği mesajlar ile ifşa olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya sayfasından yayınladığı bir paylaşımda olan açıklamasında tuzağa düştüğünü anlatarak  “Kendi payıma düşen varsa özür dilerim” dedi. Mehmet Ali Erbil Ece Ronay olayının perde arkasının Tüm Detayları Haberimizde…

Son Dakika!… Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’ in Taciz Mesajlarını İfşa Etti…

Taciz İle Suçlanan Mehmet Ali Erbil’ den Şoke Eden Açıklama…

Güzel şarkıcı Ece Ronay, Instagram hesabından taciz konusuyla ilgili yayınladığı o paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı;

 “Klip sonrası ahlaksızlar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tufaya düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun”

Ece Ronay’ ın Olay Olan Sosyal Medya Paylaşımı;

Ece Ronay' ın Olay Olan Sosyal Medya Paylaşımı;
Ece Ronay’ ın Olay Olan Sosyal Medya Paylaşımı;

Ünlü Şovmen Taciz İddialarını Yalanladı…

Ece Royan paylaşımın magazin gündeminde çok kısa sürede gündeme yerleşmesinin ardından magazin programı 2. Sayfa’ yı canlı yayında telefonla arayan Mehmet Ali Erbil, aleyhinde yapılan taciz iddialarını kesin bir şekilde yalanlayarak cep telefonunu asistanının kullandığını ve genç şarkıcıyla iletişime bile geçmediğini belirtti.

“Z Kuşağının Tuzağına Düştüm”

Ardından Instagram sayfasından kamu oyuna yazılı bir paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil, şu ifadelere değindi; “Ben istedim ki genç bir ruha destek vereyim. Ama günün sonunda bir Z kuşağının tuzağına düştüm. Mesajlarımı kesip biçip anlamını kaybettirerek yayınlamanın suç olduğunu bilmeyecek kadar cahil olması benim buna sessiz kalacağım anlamına gelmiyor tabi ki. Ben o mesajların tamamını ve daha fazlasını medyaya değil savcılık makamına sunacağım….”

“Kendi Payıma Düşen Bir Şey Varsa Şayet Özür Diliyorum.”

“….Sonuç olarak ben o klipte yer almış olmaktan da adı geçen şahsa verdiğim destekten de çok pişmanım. Ve değerli kamuoyundan hiç kabahatim olmamasına rağmen benim iyi niyetimi kullanıp kirli magazine malzeme yapanlara itibar etmemesini rica ederek kendi payıma düşen bir şey varsa şayet özür diliyorum.”

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler