Ana SayfaDizilerSurvivor'ın yayın günleri değişti. İşte yeni yayın günleri!

İlgili Postlar

Survivor’ın yayın günleri değişti. İşte yeni yayın günleri!

Başlamasına sayılı günler kalan Survivor 2018’in yayın günlerinde değişikliğe gidildi. Geçen yıl cumartesi gününden başlayıp pazartesi gecesine kadar yayınlanan Survivor, bu yıl perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri ekrana gelecek. Detaylar haberimizde…

Ekranların her yıl izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor için geri sayım başladı. Survivor 2018 All Star, 10 Şubat akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Survivor 2018, bu sezon yayın günlerinde değişikliğe gitti. Geçtiğimiz yıl, cumartesi akşamı yayınlanmaya başlayıp pazartesi gecesine kadar devam eden Survivor, bu sezon perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri izleyicisi ile buluşacak.

Haberi, Posta yazarı Mesut Yar, bugünkü köşe yazısında verdi. İşte Mesut Yar’ın yazısında o bölüm:

“Survivor’da (TV8) tersinden bir periyot uygulayacak. Yani program geçtiğimiz sene olduğu gibi cumartesinden başlayıp pazartesi gecesine kadar devam etmeyecek. Bu kez ilk etapta perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri yayınlanacak. Karşısında geçtiğimiz yıla oranla bir hayli güçlenmiş reytingleri 10’lu rakamları aşan diziler var… Bana göre asıl Survivor “ilk yüz listesinde” yaşanacak. Kolay gelsin!”

Mesut Yar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler