Ana SayfaDizilerSurvivor'dan elenen Yiğit'ten bomba açıklamalar!

İlgili Postlar

Survivor’dan elenen Yiğit’ten bomba açıklamalar!

Survivor’ın elenen ismi Yiğit, elenmesinin ardından bomba gibi açıklamalarda bulundu. Arkasından çevrilen oyunları tek tek ifşa eden Yiğit, “Elenmemdeki en büyük etken Volkan. Volkan ismimi yazmamış olsaydı sayı olarak daha az kalacaklardı.” dedi. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programının bu haftaki elenen ismi gönüllüler takımından Yiğit İzik oldu. Elenmesinin ardından konuşan Yiğit, “Survivor’da dürüstlük ve doğruluğun kazanacağına dikkat çekerken “32 yaşındayım. Survior kimseye güvenmemem gerektiğini bir kez daha öğretti.” dedi.

Aynı takımda mücadele ettiği arkadaşı Volkan Çetinkaya’ya elenmesindeki en büyük etken olduğunu söyleyerek tepki gösteren Yiğit, “Elenmemdeki en büyük etken Volkan. Erdi ve Eser hakkında ‘Ben bu adamlarla yapamam’ dedikten sonra bu adamlarla beraber kulis yaptı ve ismim potaya çıktı. Volkan ismimi yazmamış olsaydı sayı olarak daha az kalacaklardı. Volkan, performansımı düşük bulduğunu söyledi. Doğru bir karar vermediler. Çünkü Erdi ve Sadin faktörü var. Volkan umarım yaptığı bu kulisten pişman olmaz.” diye konuştu.

Final koltuğunda görmek istediği yarışmacılar sorulan Yiğit, “Gökhan, Ogeday ve Elif’in finale kalmalarını çok isterim. En iyi anlaştığım arkadaşlarımdı. Kişiliklerinden ödün vermeyen insanlar. İnşallah finale giderler.” dedi.

Gönüller adasında ortada bir takım göremediğini de açıklayarak sözlerine devam eden elenen yarışmacı Yiğit İzik, konuşmasında “32 yaşındayım. Survior kimseye güvenmemem gerektiğini bir kez daha öğretti. İnanıyorum, doğruluk ve dürüstlük bir gün kazanacak.” ifadelerine yer verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler