Ana SayfaDizilerSurvivor'da haksız rekabet mi yapılıyor?

İlgili Postlar

Survivor’da haksız rekabet mi yapılıyor?

TV8’de finale adım adım yaklaşan Survivor’da haksız rekabet iddiaları konuşulmaya başlandı. İşte konuyla ilgi detaylar.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor’da bu yıl da yine pek çok yarışmacı sakatlıklar nedeniyle yarışmalara katılamıyor. Son final haftalarına girilmesine rağmen sakatlığı nedeniyle oyunlara katılamayan ve oylanamayan yarışmacıların kendi lehine avantaj sağladığı öne sürülürken bu durumu Mesut Yar da köşesine taşıdı.

“İnceldiği yerden kopsun”

Survivor ile ilgili değerlendirmesinde inceldiği yerden kopsun başlığını kullanan Mesut Yar, finale çok az bir süre kala hala yarışmada sakat yarışmacıların olmasının normal olmadığını söyledi. “Survivor”da (TV8) sakat yarışmacıların hâlâ var olması normal mi? Hâl böyleyse canını dişine takan diğerlerine inceden bir ayıp olmuyor mu? Acun Ilıcalı önceki akşam Turabi için “İstanbul’dan haber beklendiğini” söyledi. Damla hâlâ ayağı sarılı gözyaşları içinde takılıyor. İyi de nereye kadar?” diyerek bu konudaki tepkisini dile getiren Mesut Yar, aynı zamanda yarışmadaki önemli bir detaya da daha fazla kişinin dikkat etmesini sağladı.

“Bedeli olmalı”

Yarışmalarda sakatlığı nedeniyle oynamayan ve durumu belirsiz olan isimlerin yarışmasının gidişatını da etkilediği düşünülürken Mesut Yar bu durumun bir şekilde bedelinin olması gerektiğini belirtti. Yar, “Sonuçta profesyonel bir iş yapılıyor. Misal futbolculukta olduğu gibi bunun da bir bedeli olması gerekiyor. Üstelik bir zaman tahdidi varken… Bu soruna bir çözüm şart. Başından beri Turabi tribününde de olsam, başka da bir yolu yok. İnceldiği yerden kopsun!” diyerek sözlerini tamamladı.

Sizce Survivor’da haksız rekabet var mı?

Mesut Yar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler