Ana SayfaDizilerSurvivor Türkiye-Yunanistan 1. Bölüm Tanıtımı!

İlgili Postlar

Survivor Türkiye-Yunanistan 1. Bölüm Tanıtımı!

Uzun yıllardır alıştığımız, başlamasını iple çektiğimiz yarışmalardan biri olan Survivor 2019 herkes tarafından merakla bekleniyordu.  Merakla beklenen Survivor 2019 için geri sayım başladı. Survivor Türkiye – Yunanistan başlıyor. İlk oyun, nefes kesen mücadele sizleri bekliyor. Survivor Türkiye – Yunanistan bu akşam 20:00’de TV8’de!

Survivor’da Büyük Değişiklik!

Merakla beklenen Survivor 2019’da bu akşam başlıyor…

Survivor 2019 için geri sayım başladı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından Survivor 2019’un yapılacağı yerin resimlerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2019’un yayın tarihini 45. Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde açıklamıştı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının ne zaman başlayacağını açıklayarak, “Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın Şubat ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacak.”açıklamasında bulunmuştu. Merakla beklenen Survivor 2019’da bu akşam başlıyor…

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor Türkiye – Yunanistan bu akşam 20:00’de TV8’de!

Tv8 ekranlarının, milyonlarca izleyicisi ile her yıla damga vuran, reytinglerde hep üst sıralarda görmeye alıştığımız Survivor 2019 yarışması için geri sayım başladı. Survivor 2019’da büyük değişiklik! Türkiye –Yunanistan arasında yapılacak olan yarışmayı farklı bir isim sunacak. Murat Ceylan bugün Instagram hesabından Dominik’ten bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Survivor’ı sunan Alp Kırşan bu yıl sunuculuğunu yapmayacak. Bu yıl Survivor 2019’u Murat Ceylan sunacak.  Survivor Türkiye – Yunanistan bu akşam başlıyor. Survivor’da ilk oyun, nefes kesen mücadele sizleri bekliyor. Survivor Türkiye – Yunanistan bu akşam 20:00’de TV8’de!

Acun Ilıcalı Survivor 2019’a Katılacak Yarışmacıları Açıkladı!

https://www.youtube.com/watch?v=LkdPd561TsA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler