Ana SayfaDizilerSurvivor Panoroma'ya İlayda Şeker ve Mert Öcal Katıldı

İlgili Postlar

Survivor Panoroma’ya İlayda Şeker ve Mert Öcal Katıldı

Survivor Panoroma’ya İlayda Şeker ve Mert Öcal katıldı. Türkiye’nin reyting rekortmeni yarışması Survivor’da büyük sempati kazanan İlayda Şeker, Survivor Panorama’da birleşme partisinde seslendirdiği Şenay’ın ‘Bim Bam Bom’ şarkısını söyledi ve keyifli anlar yaşattı. İşte detaylar;

Mert Öcal’dan Survivor Açıklaması

Survivor Mert iç çamaşırı var mı sorusuna şu yanıtı verdi: “İç çamaşırı ben yanımda götürmüştüm şortun içine ama sporsorumuz spor taytları veriyordu onlardan giyiyorduk” dedi.

Öte yandan fenomen yarışmacı “Adada namaz kılan var mıydı?” sorusuna da yanıt verdi. Öcal, “Ben görmedim ama Uğur Pektaş’ın kıldığını söylüyorlardı bir de Şaziye de kılıyormuş ama emin değilim” dedi.

Mert Öcal tuvalet ihtiyacını da adada gördüklerini ve tuvalet olmadığını söylerken “Neticede toplu s.çmıyoruz kimse kimseyi görmüyor” diyerek şaşırttı.

Mert Öcal Kimdir?

Batuhan Açıklaması

Adaya veda eden ancak sempatik tavırlarıyla Türkiye’nin gönlünde taht kuran İlayda Şeker, Survivor Panorama’ya konuk oldu. Survivor İlayda, “Batuhan’ın ismini yazdığımızda aşırı telaşlanıyordu, elenir miyim korkusu oluyordu. Batuhan’ı tanıyorum ama şok oldum. Bundan önce de Merve’yle Batuhan’ın yıldızı barışmadı. Batuhan şampiyonluğu hak ediyor, finalde görmek isterim ama bence şampiyon olamaz. Seveni kadar sevmeyeni de var.” sözlerini sarf etti.

Survivor Yarışmacıları Mert Öcal ve Evrim Keklik Arasında Dikkat Çeken Diyaloglar

“Şampiyonluk Adayım O Değil”

Türkiye’nin en sevilen ve en çok takip edilen yarışması Survivor’dan elenen Survivor İlayda, Hakan Hatipoğlu, Mert Öcal, Damla Can ve Melisa Emirbayer’in yer aldığı Survivor Panorama’ya konuk oldu ve merak edilenleri yanıtladı. İlayda Şeker, Merve’yi karşı takıma geçtiğinden beri tanıyamadığını söyleyerek, “Merve karşı takıma hgeçtiğinden beri tanıyamıyorum. Dışarıdan izlediğimde çok daha farklı. Şampiyonluk adayım Merve demiştim ama şu an kesinlikle o değil.” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler