Ana SayfaDizilerSurvivor Ödül Oyunuyla Bu Akşam Ekranlarda!

İlgili Postlar

Survivor Ödül Oyunuyla Bu Akşam Ekranlarda!

Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanlarda özellikle ödül oyununda büyük bir sürprizin olacağı ve Acun Ilıcalı’nın Survivor tarihinde ilk defa böylesine bir ödülü açıklayacağı belirtildi.

Survivor fragmanının paylaşılmasının ardından bu konuda beklentiler oldukça artarken, bir ilk olacak sürprizin ne olduğu da merak edilmeye başlandı. Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde yapılacak açıklamalarda, bu konuyla ilgili detayların paylaşılacağı belirtilirken şimdiden sosyal medya üzerinden farklı tahminler yapılmaya başlandı. Fakat konu ile ilgili hiçbir şekilde sızdırma olmadığından dolayı şu anda Acun Ilıcalı’nın sürprizinin ne olduğu ve nasıl bir yeniliğin yarışmaya dahil edileceği merak ediliyor.

Fragmanda Neler Var?

Yayınlanan fragmanda dikkat çeken diğer bir detay ise Serhat ile Furkan arasında yaşanan gerginlik. Geçtiğimiz haftalarda iki isim arasında ciddi tartışmalar yaşanırken son fragmanda artık ikilinin ipleri koparma noktasına geldiği ve bundan sonra adada kendi yollarında devam edeceği görülüyor. Fragmanda diğer dikkat çeken bir detay ise Volkan’ın ünlüler takımına yönelik farklı eleştiriler yapması. Özellikle düşük performansı ile Adem’i eleştiren Volkan, böylece ünlüler takımının etkilenmesini ve psikolojik olarak bozulmasını hedefliyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm için paylaşılan fragman oldukça dikkat çektiği gibi şimdiden yeni bölümde yaşanacaklar konuşulmaya başlandı.

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor bu akşam saat 20.00 itibariyle özet ve ardından yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler