Ana SayfaDizilerSurvivor Ödül Oyunu Galibi Kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Ödül Oyunu Galibi Kimdir?

Survivor Ödül Oyunu dün akşam ekranlara geldi. Nefes kesen yarışları sahne olan oyun sonucunda galibiyete uzanan takım ödül almaya da hak kazandı.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Ödül Oyunu İlk Turu Ünlülerin

Survivor ödül oyununda özellikle skorun 43 olmasının ardından Sema ile Elif karşı karşıya geldi. Sema rakibine karşı üstünlük kurmaya başarırken ödül oyununun ilk turunun galibi böylece ünlüler oldu. Daha sonrasında ise özellikle Volkan ile Adem arasında final karşılaşması yapıldı. Oynanan karşılaşmalar sonrasında ödüle ulaşan takım ünlüler grubu oldu.

Dün akşam ödül oyununun yanı sıra özellikle takımlar içerisinde yaşanan krizler daha fazla dikkat çekti. Öyle ki ünlüler adasında erzak krizinin başlaması Sabriye, Şahika ve Adem arasında ciddi tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Adada bugüne kadar birlikte duran bu üç ismin erzak yüzünden kavga etmesi özellikle 3 ismin de ayrı ayrı yola devam etmesine neden oldu. Bu duruma Sabriye tepki gösterdi. Erzak krizini Şahika’nın başlattığını savunan Sabriye, arkadaşına sert bir çıkış yaptı.

Anıl Köpekbalığı Gördü

Özellikle gönüllüler grubunda ise Anıl’ın köpekbalığı görmesi adada heyecan yarattı. Köpek balığını gördüğünü ve özellikle onu vurmaya çalışacağını söyleyen Anıl, hem adada hem de izleyenlere oldukça keyifli anlar yaşatmayı başardı.

Gecenin diğer önemli bir olayı ise özellikle ödül oyunu sonrasında Berna’nın çok kızmasıydı. Özellikle oyun sırasında agresif tutumlarıyla dikkat çeken Berna, “Bundan sonraki süreçte bu adayı tamamen cehenneme dönüştürürüm” gibi sözleriyle bu konuda yaşanacak olaylar hakkında da şimdiden bilgiler verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler