Ana SayfaDizilerSurvivor Ceza Oyunları Başlıyor!

İlgili Postlar

Survivor Ceza Oyunları Başlıyor!

Survivor dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelirken Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar programda yeni oyunların başlayacağını gösterdi.

Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamalarda ödül oyunlarının yanı sıra artık Survivor ceza oyunları için de start verildiğini söyledi. Survivor ceza oyunları sebebiyle Survivor bir gün Daha fazladan ekranlara gelecek.

Perşembe Akşamları Survivor Ceza Oyunları Akşamı Olacak

Açıklamalara göre Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayacak olan Survivor, Perşembe akşamlarında Survivor ceza oyunları için ekrana gelecek. Acun Ilıcalı tarafından yapılan bu açıklamalar oyuncular tarafından ilgi ile karşılanırken özellikle oyunu kaybeden tarafın ceza alacak olması Survivor’daki yarışmayı farklı bir boyuta taşıyacak.

Survivor Ceza Oyunları İçin Cezalar Neler Olacak?

Oyunlarda ödül oyunları verilerek yarışmacıların avantajlı bir hale gelmesi sağlanırken bu yeni ceza oyunlarından yarışmacılar yarışmayı kazanarak dezavantajlı duruma düşmekten kurtulacak. Öyle ki yarışmayı kaybeden takımın oltası barakası, yemekleri ve kazanacağı ödüller ceza olarak ellerinden alınacak. Bu nedenle yarışmayı kaybeden takımın yarışmada büyük bir avantajı kaybetmesi ve diğer gruba karşı geri kalması söz konusu olacak. Acun Ilıcalı tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler Perşembe günü yapılacak ceza oyununa çevrilirken, ceza oyunu ilk defa Perşembe günü oynanacak. Şu an için ceza oyunlarının cezasının ne olduğu bilinmezken, yarışmacılar da büyük merakla cezanın ne olacağını bekliyor.

Müjde Verdi!

Acun Ilıcalı dün akşam yaptığı konuşmasında yarışmacılar için bir müjde de verdi. Açıklamalara göre ödül oyunu kazananları ödülü hemen alacağı gibi ödül oyununu kaybeden takımlara 3-4 hafta sonra kaybettikleri ödül verilmeye başlanacak. Böylece ödül oyununu kaybeden takımın da ödülü geç de olsa kazanması mümkün olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler