Ana SayfaDizilerSurvivor 48. Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 48. Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan 48. bölümü, her bölümde olduğu gibi heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmacıların ödül oyununu kazanmak için verdiği mücadele heyecan yaratırken, ödülün sahibi kim oldu? Ödül oyununu kim kazandı? Survivor 48. bölümden çarpıcı detaylar haberimizde…

Iğdır Belediyesi, Survivor Cumali için anons yapıp oy istedi!

Survivor 2018, 48. bölümü ile dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı. Her bölümü ile yeni heyecanlara sahne olan Survivor’da, dün akşam yine nefes kesen bir mücadele vardı.

Oyunun ödülü neydi?

Açlık ve zorlu ada şartları ile mücadele etmenin yanı sıra, sinirleri iyice yıpranan ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, dün akşam yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Oyunun ödülü, bir fast – food markasının nefis mi nefis terbiyeli tavuğuydu. Ödülü öğrenen ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları, açlık ve yorgunluğu bir kenara bırakıp inanılmaz bir mücadele sergilediler.

Yemek ödülünü kim kazandı?

Son derece hırslı olan ünlüler ve gönüllüler takımı kıran kırana mücadele ederken, gönüllüler takımı oyuna oldukça iyi başlamıştı. Ancak, ödülü bırakmaya hiç niyetli olmayan ünlüler takımı mücadelenin dozunu arttırdı ve 10 – 8 gibi bir skorla gönüllüler takımını yenmeyi başardı. Terbiyeli tavuk ödülünün kazananı, ünlüler takımı oldu.

Baraka ödülünü kim kazandı?

Survivor’da dün akşam oynanan ödül oyunlarından ikincisi, baraka ödülüydü. Yemek ödülünü kaybeden gönüllüler takımı, bu ödülü kazanmak için sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmadılar. Nefes kesen anlara sahne olan oyunun kazananı, 10 – 7 skorla ünlüler takımı oldu. Baraka ödülünün sahibi de ünlüler takımı oldu.

Berna Survivor’a veda etti

Survivor’da, geçtiğimiz günlerde oyun sırasında sakatlanan Berna’nın akıbeti belli oldu. Acun Ilıcalı, parkurda dizini sakatlayan Berna’nın diz kemiğinde çatlak oluştuğunu, doktor tarafından yapılan değerlendirme sonucunda verilen karara göre; Berna’nın Survivor macerasına devam edemeyeceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler