Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de ödül oyununu kim kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 2018’de ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’in finaline sayılı günler kala, yarışmada heyecanın dozu arttı. Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Skor kaç kaç? Survivor 2018 son bölümde neler yaşadı? Detaylar haberimizde…

Survivor’da son oylama başladı! Acun Ilıcalı açıkladı…

Survivor 2018’de sona yaklaşıldı

Survivor 2018’de sona doğru yaklaşılırken, yarışmacılar adrenalin ve heyecanı doruklarda yaşamaya başladılar. Yarışmanın başlarında adada kalma mücadelesi veren ünlüler ve gönüllüler takımları, artık şampiyonluğa oynuyor.

30 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvedeki İsim Sen Anlat Karadeniz Dizisi Mi? Yoksa Diriliş Ertuğrul Dizisi Mi? İşte Detaylar…

Baraka ve buzdolabı ödülünü kim kazandı?

Survivor’da son bölümde yine baraka ve buzdolabı ödülü vardı. Alp Kırşan, ödülü “Kazanan takım daha iyi barakada kalacak. Kazanan takım buzdolabı kazanacak bu dolapta neler var neler.” diyerek müjdeledi. Ünlüler ve gönüllüler takımları, baraka ve buzdolabı ödülü için kıran kırana mücadele ettiler. Kazanan takım, 10 – 7 skorla gönüllüler takımı oldu.

Oyunun ardından konuşan Turabi; “Kötümser geliyoruz sonra oyunu kaybediyoruz. Oyunu kazanabilirdik. Kimseye bir şey diyemiyorum.” derken, Merve ise; “Kazanmayı çok istedim. Ne zamandır buzdolabı ödülünü almak istedik. Bu kaybetmeler bizi çok dibe çekiyor. Bir çıkış yolu bulmamız gerek. Bu durumdan sıkıldım.” dedi.

Yemek ödülünü kim kazandı?

Survivor 2018’de oynana yemek ödülü, sürprizlerle doluydu. Alp Kırşan, ödülü açıklarken “Güzel bir ödülüm var. Kazanan takımı buradan alıyoruz… Kazanan takım Zipline’a gidiyor. İnanılmaz manzara ve mükemmel bir yemek geliyor.” dedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda, 10 – 8 skorla yine gönüllüler takımı oldu.

Survivor 2018’de son oylama başladı

Survivor 2018’de son oylama için start verildi. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada “Survivor’da yeni bi döneme başlıyoruz. Bundan sonra sayılı gün ve sayılı eleme var. Birçoğunuz finali göremeyecek. Dominik’teki son oylama bugün başlayacak ve bundan sonraki elemeler bu oylara göre yapılacak. Hepiniz finalist adayısınız. Oylamayı başlatıyorum, toplu oylama hızlandırılmış çekimler olacak. Kimin kimden daha çok oy alacağını tahmin edemiyorum. Yarın Gönüllüler’in İstanbul macerasını yayınlayacağız. Benim için en heyecanlı dönem başlıyor. Benim için 10 yılın en heyecanlı zamanı. Öyle elemeler olacak ki kim elenecek diye merak ediyoruz. Ödüllerdeki çıta da bambaşka yerlere gidecek. Seyircilerimiz 2 gün daha devam edecek. Oyunları zevkle sunacağım hak eden kazansın.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler