Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de dün akşam Ödül oyununu kim kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 2018’de dün akşam Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’de dün akşam çetin bir mücadele vardı. Ödül için yarışan yarışmacılar, çetin bir mücadele ile ekran başındaki izleyicilere heyecanlı anlar yaşattılar. Peki, Survivor 2018’in dün akşamki ödül oyununun kazananı kim oldu? Yanıtı haberimizde…

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

Acun Ilıcalı’nın sunumu ile Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Survivor 2018, fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Başladığı günden bu yana heyecanın dorukta olduğu Survivor’da, dün akşam çetin bir mücadele vardı. Survivor 2018’in dün akşam yapılan ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu ile yarıştılar. Kraker ödülü oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu.

İlk ödülü ünlüler kazanmıştı

Survivor 2018’in ilk oyununu kazanan takımı, All Star olmuştu. Final oyunu, Nagihan ve Gizem arasında olmuştu. Mücadelenin kazananı Nagihan olmuştu.  İlk oyunun ödülü olan yataklı barakayı da kazanmışlardı.

Konseyde kim transfer olacak?

Sürprizlerle başlayan Survivor 2018’de sürprizlerin arkası kesilmiyor. Survivor 2018’de, Gönüllüler takımından bir kız yarışmacı ünlüler takıma geçecek. Transfer olacak olan ismin kim olduğu, konseyde yapılacak oylama sonucunda ortaya çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler