Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 Yarışmasına Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

Survivor 2018 Yarışmasına Kim Veda Etti?

Survivor 2018 yarışmasında en önemli konseyler gerçekleşiyor. Artık Kıbrıs’a son günler kalan yarışmada kritik dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, adaya veda eden isim kim oldu? Hayallerine hangi takımdan isim veda etti? Detaylar haberimizde…

Survivor Ünlüler Ne Kadar Para Alıyor?

Survivor 2018 Yarışmasına Kim Veda Etti?

Survivor 2018 yarışmasında bugün eleme heyecanı vardı. Yarışmacıların Kıbrıs hayallerine az bir süre kala adaya güçlü isimlerden birisi veda etti. Survivor’da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunlarında her iki takımda birer oyun kazandılar ve iki takımdan da eleme adayları çıktı. Ünlüler takımı ada konseyinde takımlarından Ümit Karan ve Turabi’nin isimlerini eleme adayı olarak belirledi. Gönüllüler takımında ise eleme adayları Hakan ve Damla olmuştu.

Survivor Gönüllüler Ne Kadar Para Alıyor?

Güçlü bir pota sonucu yarışmacılar ve izleyenler kimin eleneceğini kestiremedi. Birinin veda edeceği bölümde bu akşam yayınlandı. Ada hayatında ve yarışmalarda oldukça başarılı olan, herkesi kontrol eden isimlerden biri olan Ümit Karan Survivor’da elenen isim oldu. Ümit Karan, Survivor hayallerine veda etti.

Ümit Karan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler