Ana SayfaDizilerSurvivor 2017’de Son Kez Oynanacak Oyunda Kazanan Kim Olacak?

İlgili Postlar

Survivor 2017’de Son Kez Oynanacak Oyunda Kazanan Kim Olacak?

Survivor 21 Haziran’da yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölüm hakkında paylaşılan bilgilerde özellikle Survivor büyük final öncesi finale kalacak son ismin 21 Haziran Çarşamba günü oynanacak oyun ile belli olacağı belirtildi. Bu bakımdan Survivor 21 Haziran günü ekranlara gelerek, çok kritik bir oyunu da izleyenlere sunacak.

Kuzey Kıbrıs’a Kalacak Son İsim Belli Olacak!

Yarışmanın ilk gününden itibaren en çok merak edilen detaylardan bir tanesi Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak olan Finale kimlerin katılacağı ve bu yolda kimlerin eleneceğiydi. Bu bakımdan adadan elenecek son ismin belli olması ile birlikte Kuzey Kıbrıs finaline katılacağı kesinleşen isimler de netleşecek.

Kıbrıs’a Kimler Gidecek?

Uzun zamandan beri adada zorlu şartlara karşı mücadele veren ve elenmemek adına yoğun bir şekilde yarışlarda performans sergileyen yarışmacılar, şu anda son etapta. Konu ile ilgili yapılan son açıklamalarda Survivor 2017 yeni bölümü 21 Haziran Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle TV8 ekranlarında olacağı ifade edilirken, başlayacak olan bu yeni bölüm sonrasında özellikle elenecek isim ve Kuzey Kıbrıs finaline kalacak olan isimler belli olacak.

Bugüne kadar yapılan oylamalar sonucunda en güçlü isimlerden bir tanesi olan Serhat Akın, Adem ve Ogeday büyük finale kalabilmek adına 21 Haziran Çarşamba günü mücadele edecek. 21 Haziran Çarşamba günü yarışlarda olmayacak Sema ise özellikle Kuzey Kıbrıs’ı garantilemesi sayesinde sadece oyunları izleyecek. Özellikle final öncesinde yapılacak son oylama oldukça kritik geçecek. Finale bir adım kala yarışmaya veda edecek olan ismin büyük bir üzüntü yaşaması beklenirken özellikle finale kalan adaylar Kuzey Kıbrıs’da büyük mücadeleye eşlik etme şansı elde edecek.

21 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümün oldukça kritik geçecek olması, TV8 ekranlarında en çok izlenen yarışmanın Survivor olmasını sağlayacak.

Oylama Kıbrıs’ta Yapılacak! 

Çarşamba günü oynanacak oyun sonrasında dikkat çeken en önemli ayrıntı, oylamanın Kıbrıs’ta yapılacak olması. Bu bakımdan yarışmaya veda eden isim Kıbrıs’ta yapılacak konseyde belli olacak ve Kıbrıs’a bir adım kala, yarışmaya bir yarışmacı daha veda edecek. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında adaya veda eden son isim İlhan Mansız olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler