Ana SayfaDizilerSurvivor 2017'de Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Survivor 2017’de Kim Elenecek?

Survivor 2017 yeni bir eleme gecesi ile daha ekranlara geldi. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu da kaybeden takım yeniden gönüllüler grubu oldu. Bir önceki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bu nedenle eleme potasına 4 isim çıkarmak zorunda kaldı.

Dün akşam oynanan oyunda özellikle hava şartları yarışmaya damga vururken tüm yarışmacılar oldukça zorlandı. Oynanan oyunlar sonrasında rakip takıma karşı üstünlük kurmayı başaramayan gönüllüler takımı ada konseyine gitmek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde Erdi ve Berna’nın ismi elenmesi için söylenirken yeni bölümde iki isim daha eklendi. Bireysel sembol oyununu kazanan Volkan eleme adayı olarak Gökhan’ı potaya sokarken yapılan oylama sonrasında en çok adı yazılan kişi Bulut da eleme adayı olarak yazıldı.

Eleme Adayı 4 Kişi Belirlendi

Yaşanan bu durum sonrasında adadan elenmesi için ismi söylenen 4 kişi belirlenirken bir sonraki programda bu 4 isim arasındaki halk oylaması sonuçlarına göre bir kişinin eleneceği duyurulacak. Özellikle çok güçlü isimlerin elenme adayı olarak söylenmesi halk oylamasını çok daha kritik bir hale getirdi. Berna, Erdi, Gökhan ve Bulut yarışmanın iddialı isimlerinden olarak görülüyor ve bu bakımdan bu isimler arasında yapılacak halk oylamasında kimin en az oyu alacağı tahmin edilemiyor. Bu bakımdan yapılacak halk oylaması sonrasında adadan elenecek olan kişi büyük bir şaşkınlık yaratabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler