Ana SayfaÜnlülerSurvivor 2017 Bu Akşam Başlıyor!

İlgili Postlar

Survivor 2017 Bu Akşam Başlıyor!

Survivor 2017 için büyük bekleyiş sona eriyor. Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Survivor 2017, tüm dönemlerin en iyi yarışma programı olarak kabul ediliyor.

Geçtiğimiz sezonlarda yüksek izlenme oranlarına ulaşan Survivor, özellikle yayınlandığı her gece ilk sırada yer almayı başarmış ve tüm dizileri geride bırakmıştı. 2017 döneminde yayınlanacak olan yeni bölümlerin de yine yüksek izlenme oranları alması bekleniyor.

Survivor 2017 Ne Zaman Başlayacak?

21 Ocak Cumartesi günü saat 20.00 itibariyle TV8’de başlayacak olan Survivor’ın bu akşam da en çok izlenen programlardan biri olması bekleniyor. İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın gibi pek çok farklı isim yer aldığı Survivor 2017 için ilk fragman da yayınlandı.

Survivor 2017 Fragmanı Yayınlandı

Yayınlanan fragmanda yarışmalar arasındaki kıyasıya bir rekabetin olduğu görülürken özellikle bu yıl yarışmaya çağırılan isimlerin sporcu ve atletik olması yarışmaların daha zorlu ve rekabet içerisinde geçeceğini gösteriyor.

İlhan Mansız ve Serhat Akın gibi yeşil sahalarda görmeye alışkın olduğumuz isimlerin yanı sıra milli sporcular ve atletler de yine Survivor 2017 kadrosunda yer alıyor. Bu akşam için yayınlanan tanıtımlar şimdiden en çok izlenen videolar arasında yer alırken, saat 20.00 itibariyle başlayacak olan mücadele gönüllüler ve ünlüler arasındaki yarışın startı olacak.

Survivor ünlüler ve gönüllüler grubunda yer alan isimler ise söyle olmuştu;

Survivor Ünlüler Takımı:

İhan Mansız, Adem Kılıççı, Serhat Akın, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu, Furkan Kızılay, Seda Demir, Tarık Mengüç, Sema Apak, Pınar Saka, Şahika Ercümen, Sabriye Şengül.

Survivor Gönüllüler Takımı:

Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Şadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Berna Keklikler ve Erdi Ünver.

Survivor 2017 için yayınlanan tanıtım videosu ise şöyle;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler