Ana SayfaÜnlülerSüreyya Yalçın: ""Farkında Olmadan Büyük Bir Yanlış Yaptım"

İlgili Postlar

Süreyya Yalçın: “”Farkında Olmadan Büyük Bir Yanlış Yaptım”

Türk sosyetenin tanınmış simalarından olan Süreyya Yalçın, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da orman yangın yerlerinde teknesinde pozlar verip sosyal medya hesabından takipçileri için yayımlamıştı. Bu fotoğraflarının sonrasında tüm tepki oklarını kendisine yönelten sosyetik güzel “Herkesten Özür Diliyorum” dedi. Süreyya Yalçın neden özür diledi? Olayın iç yüzünün Detayları Haberimizde…

Aşırı Zayıflayan Süreyya Yalçın 25 Milyonluk Malikanesinde Poz Verdi…

Süreyya Yalçın: “”Farkında Olmadan Büyük Bir Yanlış Yaptım”

Uzunca bir süredir yaşamına Miami’ de devam eden sosyetik güzellerden Süreyya Yalçın, yaz tatili için Türkiye’ ye geldi ve Bodrum’ daki evinin kapılarını  Günaydın için açtı. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Sabat Gazetesinden Evren Abdullahoğlu’nun sorularını cevaplarken, Amerika ve Türkiye’ deki sağlık sistemlerinide kıyasladı. İşte çok özel Süreyya Yalçın ropörtajı…

“Işıldayan Her Takım Beni Anlatıyor.”

“Peki Türkiye’ye kesin dönüş yapmayı düşünüyor musunuz?”

“Ne yazık ki hayır. Çünkü Ozan’ın işleri nedeniyle orada olmak zorundayız. Ama ileride 6 ay Miami, 6 ay Türkiye’de kalmayı düşünüyoruz zaten burada yazılım şirketimiz var onunla da ilgileniyoruz.”

“Türkiye’de vazgeçilmeziniz nedir?”

“Bütün dünyanın hayran olduğu İstanbul ve İstanbul Boğazı var her şeyden önce benim ülkem, ülkeme aşığım.”

“Takılarınızdan bahsedebilir misiniz? Neden Süreyya Yalçın denince akla hemen takılar geliyor?”

“Takılar benim ruhumu yansıtıyor çok seviyorum. Küçüklüğümden beri her taktığım takının benim için bir anlamı var mesela yıldızlı takılar ismimin anlamını, ok ve yaylar burcumu yansıtıyor. Işıldayan her takım beni anlatıyor.”

“Her Zaman Ve Daima Benim İlk Aşkım Olarak Kalacak…”

“Türkiye’nin sağlık konusunda Amerika’dan çok önde olduğu biliniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?”

“Kesinlikle katılıyorum. Her konuda olduğu gibi sağlıkta da çok öndeyiz ve Türkiye’den her ayrılışımda uçakta önce ‘Allah’ım kazadan koru sağ salim indir uçağımızı ve beni başka ülkelerin doktorlarına muhtaç etme’ diye dua ederim.”

“Rahmetli babanız Faruk Yalçın hakkında konuşmak ister misiniz?”

“Her zaman ve daima benim ilk aşkım olarak kalacak…”

“….Nadir Ağlıyorum”

“Eşinizini tanımlayabilir misiniz?”

“Kelimelerle ifade etme şansım yok… Dünyanın en özel ve en güzel kalbine sahip. Hani derler ya anlatılmaz yaşanır! Ama detaya inmek gerekirse yardımsever, sevgi dolu, düşünceli çok çok mütevazı, dost canlısı, hayvan ve insan sevgisi çok fazla biri, anlayışlı, her yaptığı işi ciddiye alan disiplinli kararlı ve net bir insan Ozan.”

“Bir röportajınızda ’12 yaşındayken her gece ağlayıp dua ederdim’ demişsiniz hala dua ediyor musunuz?”

“Dua tabii ki ediyorum ama artık nadir ağlıyorum. Hayat işte… İnsan her şeyi kabulleniyor ve alışıyor.”

“Herkesten Özür Diliyorum.”

“Orman yangınları sırasında yaptığınız tekne paylaşımı nedeniyle sosyal medyada çok tepki aldınız. Bize o günü anlatır mısınız?”

“Uzun süredir Türkiye’ye gelmemiştim o gün Türkiye’deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami’de evimdeydim zaten televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince sildim. Fakat olan oldu çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana ‘Vatan haini’ bile dediler. Çok, çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum.”

Süreyya Yalçın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler