Ana SayfaKimdirSultan Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir?

Survivor 2021 gönüllüler takımı kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Ne Zaman Doğdu? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Nerede Doğdu? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kaç Yaşında? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Aslen Nereli? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Hangi Burç? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu hakkında merak edilen tüm bilgilere özel Kimdir haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Sultan Reşat Hacıahmetoğlu…

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Ne Zaman Doğdu? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Nerede Doğdu? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kaç Yaşında?

5 Haziran 1990 yılında Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 30 yaşındadır.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Aslen Nereli? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Hangi Burç?

Aslen Trabzonlu olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İkizler burcudur.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir?

Üniversite dönemine kadar Trabzon Of’ta yaşayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 2014 yılında Ordu Üniversitesi’nden mezun oldu.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, lise dönemlerinde karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate yapan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu.

Uzun süre özel bir şirkette çalışan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Trabzon’da yaşamaya devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler