Ana SayfaKimdirŞükrü Koruyucu kimdir?

İlgili Postlar

Şükrü Koruyucu kimdir?

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin’in en yakın arkadaşı Şükrü olarak görev yapan Şükrü Koruyucu kimdir? Şükrü Koruyucu nasıl ünlü oldu, gerçekte hangi işi yapıyor? Şükrü Koruyucu hakkında merak edilenler haberimizde…

Şükrü Koruyucu, aslen  Kocaeli Darıca’lıdır. Birol Güven’in prodüksiyon şirketinde çalışıyordu. Burada çalışırken birden bire hayatı değişti. Çocuklar Duymasın dizisindeki Çaycı Hüseyin karakterinin yanına iri yarı bir adam aranıyordu. Koruyucu, bu tarife tam olarak uyması ile dikkat çekti. Daha öncesinde hiç oyunculuk deneyimi olmayan Şükrü Koruyucu, tamamen şansı ile bir anda kendini oyuncu olarak buldu.

Şükrü Koruyucu, Çocuklar Duymasın dizisi bittikten sonra Darıca Belediyesi’nde şoför olarak çalışmaya başladı. Burada 3. Lig’de mücadele eden Darıcaspor’un takım otobüsünde şoför olarak göreve başladı. Maç olmadığı zamanlarda da öğrenci taşıyor. Dizi oyunculuğu ve şoförlük görevini aynı anda sürdürebiliyor. Çekimleri iki gün sürüyor. O günlerde izin alıyor. Bu görevine hala daha devam ediyor.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

Çocuklar Duymasın

En Son Babalar Duyar

Hırçın Kız

Komedi Dükkanı

Sonradan Görme

Ayrılsa da Beraberiz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler