Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı'dan İnsanlık Dersi! Ölümden Kurtardı..

İlgili Postlar

Şükran Ovalı’dan İnsanlık Dersi! Ölümden Kurtardı..

Şükran Ovalı’dan insanlık dersi’ Ölmek üzere olan yavru bir köpeği tedavi ettiren Şükran Ovalı, insanlık dersi verdi. Şükran Ovalı’nın alkışlanacak hareketi takdir edildi. Detaylar haberimizde..

Şükran Ovalı nasıl aşerdiğini anlattı!

Şükran Ovalı’dan alkışlanacak hareket

Şu sıralar Caner Erkin ile olan evliliğinden ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, tam bir insanlık dersi verdi. Ovalı, ölmek üzere olan kanlı ishal hastalığına yakalanan bir köpeği tedavi ettirdi. Elazığ’dan getirttiği köpeğin hastalıktan kurtulmasını başaran Şükran Ovalı, olayın detaylarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aktardı.

Şükran Ovalı kimdir?

Bu insanların iyi kalpleri sayesinde dönüyor dünya

Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir gece barına meleği mesaj attı bana, bakın çilliye benziyor. Zor durumdalar, diğer yavrularını açlıktan kaybetti.. Tek yavrusu kaldı diye.. İçim gitti.. Yardım etmek istedim.. Veteriner hekimlik okuyan, kocaman kalpli, genç bir kızdı ilgilenen.. Elimden geleni yapıyorum sağ olun ama sahip bulursanız çok sevinirim dedi.. Sonra bir haber daha, bebek ölümcül hastalığa yakalanmış.. İyi bir yerde tedavi görmesi lazımdı.. Tabi ki veterinere başvurdum, hemen gelsin dedi. Elazığ’dn getirdik bu anne ve yavrusunu, şükürler olsun ki kurtuldu yavru (kanlı ishalden) Sahip aradık ama anneden ayırmak istemedim, iyi ki de direnmişim, şimdi tanıyıp güvendiği canım arkadaşıma gittiler. Yuvaları var artık sevgi ve şefkatle yaşayacakları. Öyle mutluyum ki tarifi yok. Bu huzuru değişmem hiçbir şeye. Bu insanların iyi kalpleri sayesinde dönüyor dünya, bu vicdanlı insanlar sayesinde hala umudum var. Darısı sokaktaki diğer canların başına. Unutmayalım, iki adımlık yer kaplıyoruz koca dünyada. Yaşamak onlarında hakkı. İnsan olmak için hayvan sevmek şart.” ifadelerini kullandı.

Vicdanlı sevgilim sana daha çok aşık oluyorum

Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı’nın bu paylaşımının altına “Daha nicelerini kurtarırsın, kurtarırız beraber benim güzel kalpli eşim. Vicdanlı sevgilim sana daha çok aşık oluyorum.” yorumunu yazdı.

Caner Erkin kimdir?

Yol arkadaşım, her şeyimsin

Şükran Ovalı’nın, Caner Erkin’e yanıtı da “Şanslıyım şükürler olsun. Vicdanlı merhametli bir eşim var. Yol arkadaşım her şeyimsin, desteğin, varlığın hediye benim için aşkım.” şeklinde oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler