Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı kızı Mihran ile birlikte fotoğrafını paylaştı

İlgili Postlar

Şükran Ovalı kızı Mihran ile birlikte fotoğrafını paylaştı

Şükran Ovalı kızı Mihran ile birlikte fotoğrafını paylaştı… Geçtiğimiz haftalarda bebeği Mihran’ı kucağına alan güzel oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte fotoğrafını paylaştı. Ovalı, paylaşımına eklediği duygusal not ile dikkat çekti. İşte Şükran Ovalı’nın kızı Mihran ile birlikte yaptığı o paylaşım ve detayları…

Şükran Ovalı doğum fotoğraflarını paylaştı. Caner Erkin’in ağladığı an duygulandırdı!

Şükran Ovalı ve Caner Erkin’in bebek sevinci

Geçtiğimiz yılın ilk günlerinde ünlü futbolcu Caner Erkin ile dünya evine giren ünlü oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz haftalarda kızı Mihran’ı dünyaya getirdi. Ünlü çift, şimdilerde anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı’dan kızına şiir

Şükran Ovalı, geçtiğimiz haftalarda kucağına aldığı kızı Mihran ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ovalı, paylaşımına Cemal Süreyya’nın bir şiirinden dizeleri de ekledi: Ayışığında oturduk. Bileğinden öptüm seni. Sonra ayakta öptüm. Dudağından öptüm seni. Kapı aralığında öptüm. Soluğundan öptüm seni. Kaynağından öptüm seni.

Caner Erkin kimdir?

İşte Şükran Ovalı’nın kızı Mihran ile birlikte çekilmiş o pozları

Şükran Ovalı kızı Mihran
Şükran Ovalı kızı Mihran
Şükran Ovalı kızı Mihran
Şükran Ovalı kızı Mihran
Şükran Ovalı kızı Mihran
Şükran Ovalı kızı Mihran

 

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz haftalarda kızı Mihran’ı kucağına aldığı anların fotoğraflarını paylaşarak teşekkürlerini iletmişti. Ovalı, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: Benim en kıymetli günüm, başta canım doktorum @drardalembet öyle özelsiniz ki benim için.. Her korktuğumda güven veren tavrınız, gülümsemeniz, desteğiniz için minnettarım ve canım hemşiremiz @yesimnefes eliniz hep omzumdaydı… Ne diyeyim iyi ki varsınız ..Hastaneyi güzelleştiren kadın, ufuk abla ve tüm hemşireler bana çooook yardımcı olan @bebegiminyolarkadasi .. Hepinize çok teşekkürler ve bu güzel fotoğrafları çeken @ciseren’e çok çooook teşekkürler. Anestezi doktorum siz ne özel bir insansınız .. Ve canım Dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız:) iyi ki sırtımı size dayadım !! Arkamdan el sallayışınız… Benimle gülüp benimle ağlamanız .. Benden daha heyecanlı dostlarım vardı mesala :)) Şanslıyım şükür. İyi dostlar biriktirdim.. hepinize tek tek teşekkür ederim bu unutulmaz anda beni yalnız bırakmadınız .. Canımız @mujdearkarakas sen olmasaydın eksiktim.. Eksik kalırdı her şey.. Torununu kucaklayışın ve desteğin için çok teşekkürler bana dua eden, tanımadığım ama hep hissettiğim güzel insanlar, size de teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu muazzam duyguyu, çilli sende yanımızdaydın .. ve ve benim canım eşim, yol arkadaşım, seni öyle çok seviyorum ki kelimeler yetmez… elimi hiiiç bırakma Caner.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler