Ana SayfaDizilerSöz, izleyiciyi tavlama taktiği ile bir adım önde!

İlgili Postlar

Söz, izleyiciyi tavlama taktiği ile bir adım önde!

Söz dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin başarılı bir çizgide ilerlemesi, izleyiciyi tavlamada kullandığı taktik sayesinde bir adım öne geçmesini salıyor. Söz dizisinin diğer dizileri sollamada kullandığı taktik ne? Detaylar haberimizde…

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz, başarı yolunda hızla yükseliyor

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pust gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Söz dizisi, yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana başarılı çizgisini devam ettiriyor. Sevilen dizi, reyting listesinde tozu dumana katıyor.

Söz dizisi bir adım önde

Söz dizisinin bu kadar başarılı olmasının altında önemli bir ayrıntı yatıyor. Dizi, fragmanlar konusunda oldukça başarılı. Yayınlanan her yeni bölüm fragmanında öyle ilginç detaylara yer veriliyor ki,izleyiciler yeni bölümü merak edip sabırsızlıkla bekliyor. Bu da, dizinin diğer dizilerden bir adım öne geçmesini sağlıyor. Söz, son dönemlerde ülkemizin düşmanları ile yaşadığı sorunları ve askeri konuları işleyen bir dizi. Hikayesi ve oyuncuların başarılı performansı sayesinde yayınlandığı Pazartesi akşamları reyting listesinde her hafta zirveyi zorluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler