Ana SayfaDizilerSöz dizisine bomba transfer! Şimdiye kadar gördüğünüz kötü adamları unutun..

İlgili Postlar

Söz dizisine bomba transfer! Şimdiye kadar gördüğünüz kötü adamları unutun..

Söz dizisine bomba transfer! Şimdiye kadar gördüğünüz kötü adamları unutun, bu karakter ortalığı karıştıracak. Söz dizisinin yeni karakteri kim? Yeni karaktere hangi ünlü oyuncu hayat verecek? Hangi ünlü isim Söz dizisine transfer oldu? Söz dizisi yeni sezonu ile ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Tüm detaylar haberimizde…

Söz Dizisinin Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Söz dizisi yeni sezona hazırlanıyor

Ekranların fırtınalar estiren Söz dizisi, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Reyting listesinin zirveye oynayan iddialı dizisi Söz, yeni karakterler ve sıra dışı hikayesi ile yeni sezona hazırlanıyor. Söz dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Ünlü oyuncu, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz dizisine yeni oyuncu

Aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve sıra dışı hikayesi ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden olan Söz dizisine, yeni bir karakter dahil oldu. Ünlü oyuncu Sarp Akkaya, Söz dizisinin oyuncu kadrosuna transfer oldu.

Sarp Akkaya kimdir?

Söz dizisinin yeni karakteri kimdir?

Ekranların aranan ismi oyuncu Sarp Akkaya, Söz dizisinde, Dragan Ratkoviç isimli yeni karaktere hayat verecek. Dragan Ratkoviç, dizide doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusu olarak yer alan acımasız ve ilginç bir karakterdir. Ratkoviç, yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiş vahşi bir isimdir. Lakabı, ‘Kasap’tır. Bu lakabı, çocuk, kadın, yaşlı demeden karşısına çıkan herkesi acımasızca kesip biçmesi, kurşuna dizdirerek canını alması ile almıştır. Ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’ye gelen Dragan Ratkoviç, sıra dışı planları ile büyük bir tehdit oluşturacak. Dragan Ratkoviç karakterine, ünlü oyuncu Sarp Akkaya hayat verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler