Ana SayfaDizilerSöz dizisinde ağlatan final!

İlgili Postlar

Söz dizisinde ağlatan final!

Söz

 

Söz Star TV’de yayınlanan dizisinin ağlatan final sahnesi yine izleyenleri ekrana kitledi.Yeni bölümün final sahnesinde yaşananlar  nefesleri kesti. Söz’ün son bölümünde Yavuz Üsteğmen, babasının Agah olduğunu öğrendi. Ancak Agah kurtulmak için Yavuz’u bıçakladı.

Dizinin 25 Aralık Pazartesi yayınlanan. 27. bölüm finalinde büyük bir şok yaşandı!  Yavuz ve Agah karşı karşıya geldi. Agah Yavuz’a babasının kendisi olduğunu söyleyince Yavuz büyük şok yaşadı. Ancak finalde Agah Yavuz’u bıçakladı.

https://www.youtube.com/watch?v=lse75UFxVls

Yavuz, gerçekle yüzleşiyor…
F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler