Ana SayfaDizilerStar ekranlarının yıldızı: “Söz” dizisi

İlgili Postlar

Star ekranlarının yıldızı: “Söz” dizisi

Star ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden beri Türkiye’de büyük ses getiren dizi nişanlısının ölümünden sonra onun katillerinden intikam almaya yemin eden bir teğmenin hikayesini anlatıyor.

Yeni diziler arasında büyük bir çıkış yakalayan “Söz” dizisinin ön hazırlıkları bir yıl sürmüştür ve çekimleri 3 ay süren bir dizidir.  7 Nisan Cuma günü yayın hayatına başlayan dizi yayınlandığı ilk günden itibaren milyonları televizyon ekranlarına kilitledi. Başarılı bir izlenme puanı elde eden dizinin görsel ögeleri eleştirmeler tarafından bir kesim oldukça beğenirken bir kesimde diziyi pervasızca eleştiriye layık gördü. Dizinin çekimlerinde bir ilke imza atılarak, Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvet Timi’nin de kullandığıyerli üretim Nurol Makina yapımı ‘Ejder Yalçın 4×4’ isimli muharebe aracı kullanılıyor. Dizinin setinin nerede yer aldığı ise fazlasıyla merak konusu oldu ve çekimlerin yapıldığı setin Karabayır’da kurulduğu öğrenildi. Bu konuyla ilgili de şuan iki iddia bulunmakta bunlar; Dizinin içinde geçen Karabayır’ın İstanbul’un Esenler ilçesine bağlı bir belde olduğu ve dizinin bazı çekimlerinin burada yapıldığı yönünde. Bir diğer iddia ise dizide geçen Karabayır Mardin’in Dargeçit ilçesine bağlı bir köy. Dizinin konsepti itibariyle oldukça uygun olan bölge karasal iklim etkisi altındadır. 2007 yılı itibariyle 805 nüfusa sahip olan köy dokusu ve doğası ile oldukça dikkat çekmektedir.

Oyuncu kadrosu

Yeni sezona damgasını vuran Söz dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı dizi Meriç Aral Nihat Altınkaya gibi sanatçıların yer aldığı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkatlerini üzerine çekti.

Dizi Türkiye’de ilklere imza atıyor

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen bir dizidir.

Yeni sezona hazırlanıyorlar                             

Şuan da yeni sezonuna hazırlanan “Söz” dizisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon adından sıkça bahsettiren dizi yeni sezonda daha çok ilgi görmesi için kolları sıvadı. Yeni Sezonda neler olacağı sabırsızlıkla beklenilen sorular arasında.  ‘Söz’ dizisinde Kılıç’ın hayat verdiği ‘Çolak’ karakteri, ‘Bir terör örgütünün lideridir. Yeni sezonda karakterler hakkında da merak edilen sorulardan biri Çolak’ın oğlu kim? Etem Özışık Söz dizisinin 2. Sezon senaryosu için şimdiden çalışmaya başladı. Ancak 2. Sezonun senaryosu sır gibi gizli tutuluyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler