Ana SayfaDizilerSöz 45. bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz köşeye sıkıştı! Nasıl kurtulacak?

İlgili Postlar

Söz 45. bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz köşeye sıkıştı! Nasıl kurtulacak?

Söz dizisinin 45. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çekici detaylar göze çarpıyor. Derman’ın kaçış planı, Yavuz’u köşeye sıkıştırıyor. Yavuz, ölümüne savaşmaya kararlı. Yavuz, kurtulacak mı? Başına neler gelecek? Derman, hain planlarını devreye sokuyor mu? İşte Söz dizisinin 45. yeni bölümünden detaylar…

Söz Dizisine Sürpriz Bir Karakter Dahil Oluyor!

Söz 45. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Star TV ekranlarının iddialı dizisi Söz, bu akşam nefesler tutularak izlenecek. Dizinin yeni bölümüne, Yavuz, Derman’ın kaçış planı ile köşeye sıkışıyor. Yavuz, canı pahasına geri adım atmıyor.

Terör eylemleri zinciri ile kaos yaratılacak

Derman’ın kaçış planı nedeniyle köşeye sıkışıp kalan Yavuz, her ne kadar canı pahasına da savaşmaya kararlı da olsa Erdem onu kurtarmaya kararlı. Belgeleri gitmesi gereken yere ulaştıran Erdem, Derman ve Ataşe’nin eteklerinin tutulmasına neden oluyor. Ataşe ve Derman’ın Medusa ve terör ile olan bağlantısı gün yüzüne çıkmak üzere. Bu nedenle, Ataşe ve Dermen planladıkları eylemleri hızlandırma kararı alıyor.

Eylemler için düğmeye basıldı

Ataşe ve Derman, tüm ülkeyi kaosa sürükleyecek olan terör eylemleri zinciri için düğmeye basıyor. Eylemlerde başrolde Derman yer alıyor. Ebu Zübeyir’den eylemler zincirinin ilk halkası olarak İstanbul’da gerçekleştirilecek bir patlamanın bilgisini alan Agah, bu bilgiyi ulaştırmak ve patlamayı engellemek için hapishaneden sağ kurtulmak zorunda. Agah, hapishaneden sağ çıkabilecek mi?

Yavuz ve Tim ne yapacak? Agah’ı kurtarmak zorundalar!

Agah’ı kurtarmak için Yavuz ve Tim harekete geçiyor. Ancak, Ataşe boş durmaz ve Yavuz ile Tim’e büyük bir sürpriz hazırlar. Bu durum, her iki tarafın da ellerindeki kozları kullanmaya mecbur bırakır.

Söz dizisi 45. yeni bölüm 2. fragmanı

Söz, bu akşam yeni bölümü ile Star TV ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler