Ana SayfaSosyeteSosyetik güzel feci şekilde intihar etti!

İlgili Postlar

Sosyetik güzel feci şekilde intihar etti!

Sosyetenin ünlü isimlerinden Deniz Badrutt, feci şekilde intihar etti! Badrutt, Miami’deki evinin balkonundan kendisi aşağı attı. Ünlü ismin cenazesi Türkiye’ye getirilerek İstanbul’da defnedilecek. Detaylar haberimizde…

Deniz Abdrutt intihar etti! Evinin balkonundan kendini atarak can verdi!

Sosyeteden birçok ünlü ismin yakın arkadaşı olan Deniz Badrutt, Miami’deki evinin balkonundan kendini atarak intihar etti. Kötü haberi, Sabah’tan Bülent Cankurt duyurdu. Cankurt’un kaleme aldığı yazısı şu şekilde:

Yıllar önce St. Moritz’deki ünlü Badrutt Palace Hotel’in sahibi Johannes Badrutt ile evlenip İsviçre’ye gelin giden sosyetenin ünlü ismi Deniz Badrutt ile ilgili maalesef üzücü bir haberim var. Dünya jet-set’inden pek çok ünlü isim ile dost olan Deniz Badrutt, geçen hafta Miami Lincoln Caddesi’ndeki evinin balkonundan atlayıp intihar etmiş!

Badrutt çifti, uzun bir süre önce St. Moritz’deki otelleri Badrutt Palace’ı satıp Miami’ye taşınmıştı. Kışı Miami’de, yaz aylarını da St. Tropez’de geçiren çiftin yakın zamana kadar mutlu bir hayatı vardı. Fakat son zamanlarda, 16 yaşında bir oğulları da olan çiftin evliliğinin kötü gittiğini ve hatta eşinin Deniz Hanım’a boşanma davası açtığını duymuştum. Sebebi bu mudur bilmiyorum ama Deniz Hanım, geçen hafta salı günü canına kıymış. Yaşasaydı, pazar günü 51’inci doğum gününü kutlayacak olan Deniz Hanım, İstanbul’da defnedilecek.

Deniz Badrutt kimdir?

Deniz Badrutt, St. Moritz’deki ünlü Badrutt Palace Hotel’in sahibi Johannes Badrutt’un eşiydi. Çiftin 16 yaşında bir oğlu var. Badrutt, kışın Miami’de, yazın da St. Tropez’de yaşıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler