Ana SayfaÜnlülerSosyete Uber mağduru mu?

İlgili Postlar

Sosyete Uber mağduru mu?

Türkiye’de kullanımı yasal olarak engellenen Uber sisteminde en çok ünlülerin mağdur olduğu öne sürüldü.

Son dönemlerde Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan Uber sistemi, kullanıcıları da ikiye bölmüştü. Bir taraf sarı taksileri desteklerken diğer taraf lüks ve rahat ulaşım imkanı sağlayan paylaşım sistemini tercih ediyordu. Fakat Türkiye’de yapılan son düzenlemeler ile birlikte Uber’in faaliyet göstermesine imkan verilmezken bu konuyla ilgili farklı bir detay bugün gündeme geldi.

Uber gitti, ünlüler zorda kaldı

Daha rahat ve kontrol altında Uber’in engellenmesi, bu araçlarla benzerlik gösteren araçların da denetime tabi tutulmasına neden oldu. Sorun ise Uber sisteminde kullanılan araçlarla ünlülerin kullandığı araçların çok benzer olması. VIP araçlarla ulaşımın sağlandığı Uber’de ünlü isimler de denetime tabi tutulmaya başladı. Aralarında Hacı Sabancı, Yıldırım Demirören ve Işıl Reçber gibi ünlülerin olduğu pek çok kişi, araçların benzemesi nedeniyle sık sık çevirmelere girmeye başladı.

Konuyla ilgili bilgiler ise Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt tarafından paylaşıldı. Konuyu köşesine taşıyan yazar, “Sosyete, Uber mağduru oldu” derken, durumun çok kötü sonuçlar doğurabileceği de belirtildi. Özellikle taksiciler tarafından sıkıştırılan ve can güvenliği tehlikeye atılan Uber sürücülerinin, ünlülerin kullandığı araçlarla karıştırılma olma ihtimali ortaya çıktığı için trafikte sorun olabileceği öne sürüldü. Ünlü isimlerin bazıları tanındığı için kolay bir şekilde yoluna devam edebilse de bazı ünlülerin araçların kendine ait olduğunu kanıtlamak zorunda kaldığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler