Ana SayfaÜnlülerSongül Karlı Bornozlu Pozu Patlattı

İlgili Postlar

Songül Karlı Bornozlu Pozu Patlattı

İddialı pozlarıyla sosyal medyada gündem olan Songül Karlı, yeni bornozlu paylaşımı ile yeniden gündeme geldi.

Türkücü ve sunucu olarak bilinen Songül Karlı, iddialı açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Magazin gündemini en renkli kişilerinden birisi olan Songül Karlı, sosyal medyadan bornoz giyerek paylaştığı pozlarıyla konuşuluyor.

Ameliyatlar ve Estetik Operasyonlar Olmuştu

Son dönemlerde yaptırdığı estetik operasyonları nedeniyle bir dizi ameliyat geçiren Songül Karlı, bir dönemde de çocuğunun pozları nedeniyle mutsuz olduğunu söylemişti. Tüm bunlara aldırmadığı görülen sanatçı, bornoz giyerek objektifler karşısına geçti.

Geçtiğimiz aylarda dudak ve kol bölgelerindeki estetik işlemleri için bıçak altına yatan Songül Karlı’nın nasıl bir görünüme kavuştuğu merak ediliyordu. Kol bölgelerinin kapalı kalması nedeniyle kol bölgesindeki estetik operasyon sonucu görülemedi. Ancak dudak bölgesi net olarak görülen Songül Karlı’nın yeni hali de böylece görülmüş oldu.

Songül Karlı Bornozu Giyerek Pozu Patlattı
Songül Karlı Bornozu Giyerek Pozu Patlattı

Estetik konusunda samimi açıklamalar yapan Songül Karlı, estetik yaptıran kişilere suç işlemiş gibi davranıldığı sorusuna yanıt vermişti. Yaşlanmayla birlikte daha iyi görünmek için estetik yaptırdığını söyleyen sanatçı, bu konuda önemli olan detayın doğru doktor ile çalışmak olduğunu ifade etmişti. Sanatçı, estetiğin herkese yakışmadığını belirterek “Maalesef 20 yaşında değiliz. Estetiksiz kimseyi görüyor musunuz sokakta? Yaptırmayan yok. En önemli şey doğru kişiye operasyonu yaptırmak. Doğru doktor önemli… Kendimi seviyorsam sıkıntı yok. Mesajları okumuyorum bile… Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa.” demişti.

Şimdi ise yeni hali ile takipçilerinin karşısına çıkan Songül Karlı, son pozuyla büyük beğeni aldı. fotoğrafına sadece “Kendinizi sevin” notunu düşen sanatçı, kısa sürede takipçilerinden övgü dolu sözler aldı. Sanatçının sevenleri, dudak bölgesine yaptırdığı estetik operasyonun çok güzel olduğunu söyledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler